دانلود و خرید کتاب مدیریت استرس

معرفی کتاب مدیریت استرس

کتاب مدیریت استرس نوشتهٔ گروه مهارت های فردی موسسه دانش و پژوهش و فن آوری فرزان است. انتشارات توسعه دانش، پژوهش و فنآوری فرزان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب مدیریت استرس

نویسندگان در کتاب مدیریت استرس ابتدا از چیستی و انواع استرس سخن گفته‌اند و سپس راه‌حل‌هایی برای آن ارائه داده‌اند. از جمله راه‌حل‌هایی که کتاب حاضر برای مدیریت استرس به خوانندگان پیشنهاد می‌کند، مدیریت خشم، تقویت اعتمادبه‌نفس، بهبود کیفیت خواب، تنفس عمیق، تمرکزسازی و تقویت اندیشهٔ آکاه و تفکر منطقی است. در ۱۰۰ سال اخیر پژوهش‌های فراوانی در مورد استرس صورت گرفته است. برخی از نظریه‌های مربوط به آن در حال حاضر اثبات و پذیرفته شده‌اند و نظریه‌های دیگري هم هنوز در دست تحقیق یا موردبحث هستند. در طول این مدت، ظاهراً چیزی شبیه به نبرد آشکار میان نظریه‌ها و تعاریف در جریان بوده است: نظریه‌ها با شور و اشتیاق مطرح شده و با پرخاشگری از آن‌ها دفاع شده است. شاید دلیل پیچیدگی این بحث آن باشد که همهٔ ما به‌صورت شهودی احساس می‌کنیم که می‌دانیم استرس چیست؛ زیرا چیزی است که همهٔ ما آن را تجربه کرده‌ایم. بنابراین تعریف آن باید بدیهی باشد، اما چنین نیست.

خواندن کتاب مدیریت استرس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب استرس و کسانی که می‌خواند استرس خود را کاهش دهند، پیشنهاد می‌کنیم.