دانلود و خرید کتاب قتل آقای کاف و تردید جمشید خانیان

کتاب قتل آقای کاف و تردید

امتیاز:
۵.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب قتل آقای کاف و تردید

«قتل آقای کاف» و «تردید» دو نمایشنامه از جمشید خانیان(-۱۳۴۰)، نویسنده ایرانی است. در بریده‌ای از کتاب می‌خوانیم: «[صدای زنگِ تلفن] حسام:[بی‌حرکت می‌ماند. آهسته با خود زمزمه می‌کند.]یعنی خودشه؟[تردید می‌کند.]اگه باز اون یارو باشه؟[مکث]اگه اسفند باشه؟[بلوزی را که توی دست دارد، عصبانی و کلافه پرت می‌کند آن طرفِ چمدان. بلند می‌شود و به طرف تلفن می‌رود. گوشی را بر می‌دارد. چیزی نمی‌گوید.]... ناشناس: من می‌دونم که می‌خواین از کشور خارج بشین. پس گوشی رو قطع نکنین! حسام:[گوشی را پایین می‌آورد تا روی تلفن بگذارد، تردید می‌کند]... ناشناس: آقای هوشمند فکر می‌کردم شما باید زیرک‌تر از این حرف‌ها باشین! حسام:[درمانده گوشی را بالا می‌آورد]شما کی هستین؟ ناشناس: اگه راحت می‌شین می‌گم. دوستِ اسفندم. همین! حسام:[یک مرتبه جا می‌خورد]اسفند؟[سعی می‌کند خوددار باشد]از کجا معلوم؟ ناشناس: چی رو از کجا معلوم؟ حسام: که دوستِ اسفند باشین! ناشناس: دیگه دارین شورش رو بالا می‌آرین! حسام: چرا شما؟ چرا خودش زنگ نمی‌زنه؟ ناشناس: پیگیر کاراست. خدای من شما آدم رو کلافه می‌کنین! حسام: به من بگین ببینم بالاخره می‌آد یا نه؟ ناشناس: یعنی چی بالاخره می‌آد یا نه؟»
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است