کتاب روش های تدریس نوین (۱)
معرفی کتاب روش های تدریس نوین (۱)
کتاب الکترونیکی «روش های تدریس نوین (۱)» نوشتهٔ تام شرینگتون و الیور کاویگلیولی با ترجمهٔ صونا عبداله زاده بقایی و سیده محبوبه جعفری رستمی و فهیمه السادات صاحبی در نشر برگ و باد چاپ شده است. این اثر جدیدترین راهنمای گامبهگام مربیگری آموزشی است.
درباره کتاب روش های تدریس نوین (۱)
این اثر دربرگیرندهٔ ۵۰ راهکار است که در شش بخش تنظیم شده و شامل فعالیتهای اساسی است که آموزگاران باید در تمام کلاسهایشان به بررسی آنها بپردازند. کتاب روشهای نوین تدریس گلچینی از فنون متنوع و کاربردی در آموزشوپرورش را ارائه میدهد که گامبهگام مسیرهای خاص و متنوعی را نشان میدهد که هر معلم و استادی به آن نیازمند است. همچنین دستورالعملهای هوشمندانهای پیش روی معلمان قرار میدهد و با مصوربودن راهکارها امکان بهیادسپاری و استفادهٔ خلاقانهٔ آموزگاران در کلاسهای درس حضوری و مجازی را فراهم میکند. کتاب روشهای تدریس نوین راهنمایی برای آموزگاران و مدیرانی است که اجرای دستورالعملهای این کتاب را ابزاری در جهت ترقی میدانند و به آنها عمل میکنند. این بهمعنی استفاده از کتاب بهروش مربیگری آموزشی و بهعنوان یک اصل کلی در آموزش مؤثر حرفهای است. بسیاری از آموزگاران با ایدهگرفتن از علوم شناختی و دیگر حوزههای تحقیقاتی، تمایل به ارتقای حرفهٔ خود دارند.
کتاب روش های تدریس نوین (۱) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این اثر به آموزگاران و مدیران مدارس پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب روش های تدریس نوین (۱)
«نشان دادن کافی نیست، توضیح دهید!
پروفسور باربارا توورسکی، نویسندهي ذهن در حرکت (۲۰۱۹) و بیش از ۲۰۰ مقاله در مورد حافظه، و تفکر و طراحی سه بعدي، دانش فراوانی در زمینهي طراحی آموزشی دارد تا با ما در میان بگذارد.
ایشان به ما یادآوری میکند که «تصاویر متحرك فقط نشان میدهند، توضیح نمیدهند» و همچنین آنقدر سریع حرکت میکنند که درك موضوع سخت است. و پرشی کوتاه از شرح گام به گام وقایع تا ایجاد دستورالعمل براي انجام کار است.
دستهبندی دستورالعملها
طبق نظریه پل میجسنار و پیت وستندراپ (۱۹۹۹) در تحقیق مفهومی آنها راجع به طراحی آموزشی، این مبحث در یازده دسته طبقهبندی میشود.
هشدار: علامت قرمز، علامت توقف با دست یا علامت تعجب همگی نشانهای توبیخ هستند.
شناسایی: در تکنولوژی مدرن این مورد ضروري است_ کدام بخش چه کاری میکند؟
سنجش: تنظیم زمان و فضا برای دقت لازم.
ترکیب: هنگام کنار هم قرار دادن بخشهای مختلف، دانستن جای مناسب هرکدام مهم است. مکانیابی و تعیین موقعیت: دانستن محل اتصال بخشهای مختلف و اساسی.
توالی: اغلب به سبک فیلم در یک روال داستانی نشان داده میشود (مثل این دستورالعملها).
حرکت: فعلها اغلب به وسیلهی پیکانهای نشانگر به طور دقیق ترسیم میشوند.
ارتباط: بازهم پیکانها بخشهای مختلف را به هم وصل میکنند.
اقدام: فعل و موقعیت دقیق ترکیب میشود تا نشان دهد چه کاری باید انجام شود.
علت و معلول: ارتباط بین عمل و عکسالعمل را دقیق نشان میدهد (معلول).
به این صورت باید به نظر برسد: نتیجهی پایانی و مطلوب مجموعهای از اقدامات.»
حجم
۲۰٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۵۲۴ صفحه
حجم
۲۰٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۵۲۴ صفحه
نظرات کاربران
یک کتاب با ترجمه بسیار بد و به شدت غیرقابل فهم