کتاب فرهنگ غذایی اقوام ایرانی (جلد دوم)
معرفی کتاب فرهنگ غذایی اقوام ایرانی (جلد دوم)
کتاب فرهنگ غذایی اقوام ایرانی (جلد دوم) نوشتهٔ محسن رستمی و مریم پناهی است. این کتاب را انتشارات پشتیبان منتشر کرده است.
درباره کتاب فرهنگ غذایی اقوام ایرانی (جلد دوم)
محوریترین خصوصیت اندیشهٔ انسانشناختی در مراحل تکوین اولیهٔ آن در رابطهای خلاصه میشود که میان ۲ مفهوم «خود» و «دیگری» در اندیشه و فرهنگ انسانی شکل گرفته است. انسانها همواره بر آن بودهاند که «شباهتها» و «تفاوتهایشان» را با سایر همنوعان خود بشناسند و از طریق مقایسهٔ خود با آنها، جایگاه خود را در جهان اجتماعی مجسم کنند.
از ویژگیهای کشور پهناور، متمدن و کهن ایران، برخورداری از تنوع قومی است؛ اقوامی همچون کرد، بلوچ، فارس، عرب، ترک، ترکمن، لر، گیلکی، قشقایی و... که هریک دارای آداب و آیینهای ارزشمند و پرجاذبهای بوده و غنای فرهنگ ملی را موجب شدهاند. شناخت آدابورسوم اقوام ایرانی در شرایط فعلی که دشمن به ارزشهای ملی و مذهبی تهاجم آورده و بنا دارد با فناوری و ابزار رسانه نسل جوان را از هویت ملی دور نماید، بسیار حائز اهمیت است. مجموعه کتاب فرهنگ غذایی اقوام ایرانی در پی بررسی و تبیین آدابورسوم غذایی اقوام مسلمان ایرانی جهت آشنایی توریستهای داخلی و خارجی است.
فرآوردههای بومی، نوع سوخت و بهطورکلی نحوه زندگی مردم، نقشهای مهم و تأثیرگذاری در پیدایش فرهنگ غذایی هر منطقه ایفا کردهاند. ایران دارای اقلیمهای متفاوتی است. این تنوع آبوهوایی شامل اقلیمهای گرمسیر، سردسیر، بیابانی، دریایی، دشتی و کوهستانی است. آبوهوای مختص هر اقلیم و خاک حاصلخیز، محصولات کشاورزی متنوعی را فراهم میکند که پایه و اساس شکلگیری فرهنگ غذای آن منطقه است. در غذاهای سنتی ایرانی خبری از روغن فراوان و برنج به مقدار زیاد نبوده و برعکس، حبوبات و انواع سبزیهای فصلی و محلی بخش اصلی سفره غذایی ایرانیان را تشکیل میداده است.
خواندن کتاب فرهنگ غذایی اقوام ایرانی (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به شناخت فرهنگ غذایی ایران پیشنهاد میکنیم.
حجم
۱۰٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۰۸ صفحه
حجم
۱۰٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۰۸ صفحه