کتاب گنجینه‌ی اقوام ایران (قوم لر) محسن رستمی + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

معرفی کتاب گنجینه‌ی اقوام ایران (قوم لر)

سرزمین ایران از دیرباز تا کنون مهد اقوام گوناگون بسیاری بوده است که در کنار یکدیگر زندگی کرده و می‌کنند. آریایی‌ها تقریبا در آغاز هزاره اول قبل از میلاد در فلات ایران ساکن شدند و نام خود را بر این سرزمین نهادند اما در طول تاریخ مردمان دیگری نیز بارها این سرزمین را تصرف کرده، آن را اداره کرده و در کنار مردمانش زیسته‌اند و اکنون سرزمین ایران گنجینه‌ای است از اقوام گوناگون که هریک اندوخته‌ای ارزشمند از فرهنگ و تمدن دارند و باهم به ملیت و هویت ایرانی معنا بخشیده‌اند. در مجموعه گنجینه اقوام ایرانی، در هر کتاب با قومی از اقوام این سرزمین و سلوک و منش آنان آشنا خواهید شد.

۱۴۰۲/۰۶/۱۰

چرا نگارنده ی این به اصطلاح کتاب لرها را کاسی خوانده است؟!یا چرا فکر کرده تمام مناطق لر نشین لرستان امروزی هست؟!یا چرا فکر کرده هر کسی در منطقه ی لرستان رد شده با همه ی لرها نسبت دارد؟!من واقعا

کاربر 8920318
۱۴۰۴/۰۳/۱۸

متاسفانه از همان ابتدای کتاب اطلاعات غلط و بی پایه و اساس نوشته شده و خواندن کتاب به هیچ وجه توصیه نمی شود

۱۴۰۳/۰۹/۲۷

قوم لر تنها قومی هست ک اصالت و ریشه زیادی داره درست اما لک ها نبودن اونا در لرستان کنونی جای نداشتن کاش رسانه ای بود ک از لک ها حمایت کنه یا تاریخ قبل از اسلام رو میشود فهمید

۱۴۰۳/۰۱/۲۹

متاسفم برای نویسنده ی این کتاب که در این حد تک‌بعدی به قوم بزرگ لر نظر انداخته است. قوم لر با این عظمت و پراکندگی در کل کشور و با این همه تنوع آداب و رسوم و آثار باستانی رو