دانلود و خرید کتاب میدان های الکترومغناطیسی مخابراتی علی حامدی
تصویر جلد کتاب میدان های الکترومغناطیسی مخابراتی

کتاب میدان های الکترومغناطیسی مخابراتی

معرفی کتاب میدان های الکترومغناطیسی مخابراتی

کتاب میدان های الکترومغناطیسی مخابراتی نوشتهٔ علی حامدی، فاطمه علی محمدی و معصومه سمیعی ازبری است. این کتاب را مؤسسه آموزشی تالیفی ارشدان منتشر کرده است. این اثر به اثرات زیستی و کاربردهای میدان‌های مغناطیسی مخابراتی می‌پردازد. 

درباره کتاب میدان های الکترومغناطیسی مخابراتی

نویسندگان در کتاب میدان های الکترومغناطیسی مخابراتی تلاش کرده‌اند در ۲ بخش کلی به بررسی گستره‌های کاربردی از طیف موج الکترومغناطیسی و اثرات آن بر اندام‌های مختلف بدن بپردازند. تلاش نویسندگان بر این بوده است تا کاربردها و نقش این امواج در زندگی روزمره نیز موردمطالعه و ارزیابی قرار دهند تا در نهایت تصویری صحیح و دور نمایی جامع از مزایا و معایب این امواج به دست آید.

در بخش اول میدان‌های امواج تجهیزات با سیم و بی‌سیم متداول را بررسی کرده‌اند و در بخش دوم امواج تراهرتز که از گستره‌های پرطرف‌دار امروزی به شمار می‌آید، به‌صورت کامل ارائه شده است. 

خواندن کتاب میدان های الکترومغناطیسی مخابراتی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به اهمیت تأثیرات زیست‌محیطی امواج الکترومغناطیسی پیشنهاد می‌کنیم. 

بخشی از کتاب میدان های الکترومغناطیسی مخابراتی

«طی چند سال گذشته، وسایل ارتباطات سیاری که در گستره فرکانس رادیویی (RF)کار میکنند، تکامل یافته و به سرعت وارد بازار شده اند و همین امر، باعث قرار گرفتن کاربران در معرض تشعشع یا تابشِ الکترومغناطیسیِ (EM) فرکانس رادیویی شده است؛ تابشی که از تجهیزات ارتباطات سیار، نظیر تلفن‌های موبایل، وسایل هندزفریِ باسیم و بیسیم ،بلوتوث، ایستگاه‌های پایه، سیستم‌های وای فای و غیره، ساطع شده و افکار عمومی را نگران خطرات بالقوه‌ی آنها بر سلامتی کرده است. مطالب این فصل به شش بخش تقسیم شده است. در بخش اول، مقدمه‌ای کلی بر ناحیه طیفی تراهرتز ارائه شده است. در بخش‌های دوم و سوم به ترتیب مروری بر منابع و کاربردهای تراهرتز ارائه شده است. پس از شرح منابع و کاربردهای تراهرتز، در بخش چهارم مروری اجمالی بر مفاهیم اساسی لازم برای درک برهم کنش تابش تراهرتز با سیستم‌های زیستی ارائه شده است. این بخش با جزئیات مربوط به ساختار و وظایف پوست، یعنی هدف زیستی اولیه تابش تراهرتز آغاز می‌شود. در ادامه این بحث بر مکانیزم‌های اساسی بیوفیزیکی حاکم بر برهم کنش های تراهرتز - پوست، از جمله بحث در مورد انباشت انرژی، گذراهای دما و اثرات حرارتی معمول تأکید شده است. مفاهیم تشریح شده در این بخش به‌ویژه برای تحلیل مناسب اثرات پلیوتروپیک مشاهده شده در مطالعه اثرات زیستی تراهرتز بسیار ارزشمندند. سپس در بخش پنجم، مروری جامع بر مطالعات انجام شده در زمینه اثرات زیستی تراهرتز تا به امروز ارائه شده است. این فصل را با بخش جمع بندی به پایان می‌بریم، که در آن به چالش‌ها و فرصت‌های آتی در این حوزه می‌پردازیم. در فرکانس‌های تراهرتز، داده‌های اندکی موجود است؛ با این حال، طی دهه گذشته اوضاع عوض شده است؛ در این دهه، جهش فعالیت‌های پژوهشی منجر به ساخت تعداد زیادی منبع در انواع جدید شده است. علاوه بر این، آنها به طور روزافزون در کاربردهای عملی پزشکی، نظامی و امنیتی ادغام می‌شوند. تکنیک‌های تصویربرداری و سنجش تراهرتز در فرودگاه ها، بیمارستان های بزرگ و در ایست و بازرسی های مرزی برای شناسایی در دست آزمایش است. البته، نگرانی‌هایی در خصوص اثرات مرتبط با این نوع تابش بر سلامتی را موجب شده است. در این فصل دو هدف دنبال میشود. هدف اول، قرار دادن یک مرجع مشترک در اختیار خوانندگان است که مفاهیم زمینه‌ای ضروری در زیست‌شناسی، فیزیک و فناوری تراهرتز را که برای انجام و ارزیابی تحقیقات زیستی تراهرتز لازم است دربرگیرد. هدف دوم، ارائه مروری بر گزارشات اثرات زیستی تراهرتز منتشر شده در ژورنال‌ها است.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۴٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۱۸۲ صفحه

حجم

۴٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۱۸۲ صفحه

قیمت:
۳۹,۹۰۰
تومان