کتاب تک بیت های ناب از سخنوران پارسی گوی کم نام (جلد اول)
معرفی کتاب تک بیت های ناب از سخنوران پارسی گوی کم نام (جلد اول)
کتاب تک بیت های ناب از سخنوران پارسی گوی کم نام (جلد اول) نوشتهٔ سیدمحمد نحوی در انتشارات رنگینه منتشر شده است.
درباره کتاب تک بیت های ناب از سخنوران پارسی گوی کم نام (جلد اول)
شعر درختی است تناور، ریشهاش از بهشت، شاخهاش ادب و بارش حکمت است. شعر ازاینجهت کهنسال و درختی تناور است که عمری بهاندازه عمر تمدن انسان دارد. ازاینرو، هر باری که از آن به دست آید، دانش است و دانش خداداد و از بهشت برمیآید.
ما اگر از نور خورشید استفاده میکنیم و به حیات خود ادامه میدهیم و یا اگر از مهتاب لذت میبریم و یار دلنواز خود را به آن تشبیه میکنیم میلیونها ستاره هم هستند که به ما انسانهای خاکی چشمک میزنند و آسمان زندگی ما را درخشش و زیبایی و جلوهای ملکوتی میبخشند. احساس لطیف شرقی حکم میکند که با دیدگانی باز و جستجوگر به ستارههای خرد و درشت آسمان وسیع و پهناور ادب و شعر هم گوشه چشمی داشته باشیم و آنها را ندیده نگیریم. مجموعه حاضر اثر استاد سید محمد نحوی پس از سالها کوشش، تلاشی بر این مدعاست. او در این کتاب تک بیتهایی از سخنوران کمتر نامآشنا را گردآوری کرده است.
خواندن کتاب تک بیت های ناب از سخنوران پارسی گوی کم نام (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به شعر فارسی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب تک بیت های ناب از سخنوران پارسی گوی کم نام (جلد اول)
آسان کسی نبرد از این ورطه ره ره در
صالب آملی (قرن یازدهم)
امید وصل به اندوه انتظار نیرزد
نشاط باده به دردسر خمار نیرزد
ملک قمی (قرن یازدهم)
آخه چرا pdf؟ کتاب به این خوبی با این فرمت؟!!
مطالعه کردم، همانطور که از تیتر کتاب بر میاد، اشعاری نیستند که همه جا پیدا کنی و به حق گلچین شدن و واقعا زیبا هستند