کتاب من و کودک درونم
معرفی کتاب من و کودک درونم
کتاب من و کودک درونم سروده نرگس رحیمی (افسون) مجموعهای از شعرهای عاشقانه و دروننگر است که انتشارات رنگینه آن را منتشر کرده است. شعرهای این مجموعه مدام میان عاطفهی عاشقانه، حس تنهایی، خاطرهی کودکی و میل به رهایی رفتوآمد میکنند. در بسیاری از قطعهها، کودک درون نه یک مفهوم انتزاعی، بلکه حضوری زنده و اثرگذار است که با ترس، شوق، دلتنگی و امید پیوند میخورد. همین پیوند، حالوهوای کتاب را از یک دفتر عاشقانهی صرف فراتر میبرد و به آن رنگی شخصیتر میدهد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب من و کودک درونم
کتاب من و کودک درونم مجموعهشعری از نرگس رحیمی (افسون) است که جهان احساسی خود را بر محور عشق، تنهایی، خاطره و بازگشت به لایههای آسیبپذیر درون بنا کرده است. شعرها کوتاه و قطعهمحورند و هرکدام بر یک تصویر مشخص، یک حس غالب یا لحظهای عاطفی تکیه دارند. از همان عنوان کتاب میتوان فهمید که شاعر فقط در پی بیان یک رابطهی عاشقانه نیست، بلکه میخواهد نشان دهد چگونه تجربههای عاطفی در بزرگسالی با کودکِ زخمی، مشتاق و بازیگوش درون گره میخورند.
کتاب من و کودک درونم از نظر فضا میان لطافت و رنج حرکت میکند. در یک سو تصویرهایی مثل برف، باران، قهوه، چای و هل، آفتابگردان، پروانه و مروارید دیده میشود و در سوی دیگر سکوت، ترس، اسارت، دلتنگی و رهاشدگی قرار دارد. این دوگانه، حالوهوای مجموعه را شکل داده است؛ یعنی شعرها همزمان میل به نزدیکی و تجربهی فاصله را در خود نگه میدارند. بسیاری از قطعهها خطاب به معشوقی نوشته شدهاند که حضورش گاهی گرم و روشن است و گاهی دور، خاموش و دستنیافتنی.
کتاب من و کودک درونم علاوهبر مضمون عاشقانه، بر مفهوم کودکی نیز ایستاده است؛ نه کودکی بهعنوان سن، بلکه بهعنوان بخشی از روان که هنوز ذوق میکند، میترسد، دل میبندد و زود میشکند. عنوانهایی مثل ذوقهای کودکی، پژواک ذوقهای کودکانه، شب، تنهایی، پیله تا پروانه و مرگ قاصدک نشان میدهند که شاعر از تجربههای عاطفی برای رسیدن به لایههای عمیقتر احساس استفاده کرده است. در این مجموعه، شعرها بیشتر بر بیان مستقیم حس و ساختن تصویرهای عاطفی استوارند و بهجای پیچیدگی زبانی، بر نزدیکی عاطفی و تکرارِ آگاهانهی موتیفهایی مثل چشم، نور، باران، سکوت و قلب تکیه دارند.
چرا باید کتاب من و کودک درونم را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب من و کودک درونم را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب مجموعهای از شعرهای کوتاه و مستقل را کنار هم میگذارد که هرکدام بر یک حس یا تصویر مشخص متمرکزند.
- شعرها پیوند میان عشق و کودک درون را نشان میدهند و از این راه، لایههای شکنندهتر عاطفه را برجسته میکنند.
- عنوانهای متنوع شعرها مثل قهوه تلخ، گل آفتابگردان، پیله تا پروانه و مرگ قاصدک به فضای احساسی مجموعه تنوع میدهند.
- خواندن این کتاب برای کسانی که به شعرهای عاطفی با محور دلتنگی، امید، ترس و اشتیاق علاقه دارند، شناخت روشنتری از حالوهوای این نوع شعر فراهم میکند.
- این اثر از خلال تصویرهای تکرارشوندهای مثل باران، نور، چشم و سکوت، یک جهان احساسی پیوسته میسازد.
خواندن کتاب من و کودک درونم به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به شعرهای عاشقانه که بر دلتنگی، اشتیاق و فاصله تکیه دارند.
- خوانندگانی که در شعر بهدنبال بازتاب ترسها، ذوقها و زخمهای کودک درون هستند.
- مخاطبانی که از قطعههای کوتاه با تصویرهای عاطفی مثل باران، برف، نور و سکوت لذت میبرند.
- کسانی که میخواهند مجموعهای با حالوهوای شخصی و احساسی بخوانند.
- علاقهمندان به شعر معاصر فارسی که دوست دارند با یک دفتر شعر مبتنی بر تجربههای عاطفی مستقیم روبهرو شوند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب من و کودک درونم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | من و کودک درونم |
| موضوع | شعر نو، شعر معاصر |