کتاب کتاب سیاه
معرفی کتاب کتاب سیاه
کتاب کتاب سیاه نوشتهٔ جفری گیتومر و ترجمهٔ فرخ بافنده است و پندار تابان آن را منتشر کرده است. این کتاب هنر آشناشدن با آدمهای جديد و بانفوذ و برقراری رابطههای تازه است.
درباره کتاب سیاه
همه میدانند کتاب سياه حاوی اسامی آدمهای بانفوذ و رابطههای مهم (و گاهی سرّی) است.
رد پای هر نوع رابطهای در افسانهٔ کتاب سياه ديده میشود، از آدمها و ارتباطهای مهمی که در دنيای کسبوکار برقرار میشود گرفته، تا اسامی و شماره تلفنهای دوستان. ولی هدفش همه جای دنيا يکی بوده و هست: حفظ اسامی و شماره تماس آدمهايی که برايت از همه مهمتر هستند.
امروزه کتاب سياه، نوعی بانک دادههای ارتباطی است که به شکل برنامههای مختلفی از قبيل مايکروسافت اَوتلوک، اِیسیتی، فايلساز حرفهای و امثال اينها روی صفحهٔ مونيتور کامپيوترت یا لپتاپت قرار دارند و پر هستند از اسامی و شماره تلفنهای مهمترين آدمهايی که با آنها ارتباط داری.
خواندن کتاب سیاه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کسانی که میخواهند زندگیشان متحول شود پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب سیاه
«چطور حرفهای درست را به آدمهای درست در شرايط درست بزنی تا تأثير درست بگذاری.
چطور كيفيت رابطههايت را به حداکثر برسانی تا آنها از تو سود ببرند ـ و از آن مهمتر، چطور تو از آنها سود ببری.
ولی راز سود بردن از ديگران اين است که کاری کنی آنها اول سود ببرند.
اين کتاب به رابطهها و نحوهی شكلگيری آنها اختصاص دارد.
ملاقات با آدمی که قدرت يا شهرتی دارد، هميشه هيجانآور است ـ يک فرد معروف در حوزهی کسبوکار، يک نويسنده، يک ستارهی تلويزيون، يک بازيکن، مدير اجرايی يک شرکت بزرگ، يا (کمی نزديکتر به دنيای واقعيِ تو) کسي که میتواند کمک کند پيش بروی. صدالبته اغلب اوقات تو ترجيح میدهی با کسی ملاقات کنی که کمکت کند به خواستهات برسی، تا اينکه مثلاً با رئيسجمهور ملاقات میکنی.
همينطور که در زندگی روزمرهات پيش میروی و به دنبال دستاوردهای بالاتر و موفقيتهاي بيشتری هستی، لازم نيست اين کار را بهتنهايی انجام دهی. ديگران میتوانند به تو کمک کنند. در واقع برخی از آنها میخواهند به تو کمک کنند و از اين كار لذت هم میبرند ـ البته تا وقتی که احساس کنند تو هم ارزشش را داری و هم قابل اعتماد هستی. به عبارت ديگر، لياقت کمکشدن داری.
به قدرتمندترين رابطههايی که در حال حاضر داري فکر کن. ليستي از چهار يا پنج تاي آنها تهيه کن (اميدوارم اين تعداد رابطه داشته باشی). در کنار اسم هر کدام از آنها يکی، دو جملهای در مورد اينکه چطور به تو کمک کردهاند، و اينکه چطور دوست داری به کمک کردنشان به تو ادامه دهند، بنويس. زير آن، يکی دو جملهای در مورد اينکه تو چطور به آنها کمک کردهای بنويس.»
لطفا این کتاب تو بی نهایت بگذارید ممنون
کتاب جالبی بود دیدگاه مفیدی درمورد ارتباط گیری باافراد میگفت البته من دوست داشتم یکم بیشتر توضیح بده ولی درکل کتاب خوبیه و توصیه میکنم
نه تنها این کتاب بلکه همه ی کتابها در همه ی حوزه ها خصوصا مدیریت کسب و کار عالی هستند ممنون از طاقچه
بذارید تو بی نهایت لطفا