کتاب تبدیل رویا به واقعیت با قانون جذب
معرفی کتاب تبدیل رویا به واقعیت با قانون جذب
کتاب تبدیل رویا به واقعیت با قانون جذب نوشتهٔ یوال طبیب و ترجمهٔ زهرا ناظری است و نشر مسیر سبز رشد آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب تبدیل رویا به واقعیت با قانون جذب
آیا دوست دارید نسیم زندگی به بادبان آرزوهایتان بوزد و شما را به سمت خواسته هایتان ببرد؟ آیا در خلوت خود آرزوی ثروت، عشق، آرامش و... را دارید؟ آیا دوست دارید که نویسندهٔ کتاب سرنوشت خود باشید؟ پس کتاب تبدیل رویا به واقعیت با قانون جذب را بخوانید.
تمام سعی ما در این جهت است که در طول عمر کوتاهمان در تمام زمینههای زندگیمان از جمله مالی، خانوادگی، سلامتی و... موفق باشیم. اما سوال اساسی اینجاست که چطور میتوان به این اهداف دست یافت. کتاب تبدیل رویا به واقعیت شما را با راهکارهایی ساده، عملی و بر پایهٔ قوانین جهان هستی آشنا میکند تا با استفاده از قانون جذب به هر آنچه میخواهید برسید.
شاید شما هم از قانون جذب شنیده باشید یا کتابهایی در این مورد خوانده باشید؛ اما هرگز نتوانستهاید این قانون را در زندگی خود به کار بگیرید.
کاربرد این قوانین به خاطر مثالهایی که نویسنده مطرح میکند و در زندگی روزمرهٔ همهٔ ما اتفاق میافتد باورپذیر است. در این کتاب ابتدا قوانین حاکم بر جهان هستی بیان میشود و سپس با ورود به بحث قانون جذب، به راهکارهای جذب خواستههایمان با این قانون خواهیم پرداخت.
فهرست کتاب تبدیل رویا به واقعیت با قانون جذب
ترک سیگار از طریق تجسم
نشانههای استفاده از قانون جذب برای شما
اشتباهات شایع در استفاده از قانون جذب
خواندن کتاب تبدیل رویا به واقعیت با قانون جذب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که میخواهند به رویاهایشان برسند پیشنهاد میکنیم.
درباره یوال طبیب
یوال طبیب مشاور شخصی، سخنران و توسعهدهندۀ آهنربای فیزیکی واقعیت است. این روش شواهدی را از فیزیک کوانتوم اقتباس کرده و بدین شکل نشان میدهد که هرکدام از ما میتوانیم واقعیتی که میخواهیم را بهوسیلۀ افکار خلق کنیم. یووال در سخنرانیها و جلسات شخصی به مراجعهکنندگانش نشان میدهد که با درک سطحی از نحوۀ عملکرد این فرایند میتوان تغییری اساسی در همۀ حیطههای زندگی ایجاد کرد.
بخشی از کتاب تبدیل رویا به واقعیت با قانون جذب
آنتونی رابینز قانون جذب را بهطور خلاصه در یک جمله توضیح داده است: «بر روی هر چیزی که متمرکز شوید، انرژی بهسوی آن جاری میشود.» این به شما اجازه میدهد هر چیزی که روی آن تمرکز میکنید را جذب کنید. قانون جذب یکی از قوانین فیزیک است که بسیاری از مردم آن را نمیشناسند. شما هر چیزی که از خود منتشر میکنید مانند افکار، احساسات و یا کلمات، چیزهایی را از طریق موقعیتهای مشابه به زندگیتان وارد میکنید. بهبیاندیگر «هر چیزی مشابه خود را جذب میکند.» چه این موضوع را بدانید، چه ندانید، قانون جذب به زندگی شما حالت میدهد. به چیزهایی که در زندگی دارید نگاه کنید؛ شغل، درآمد، روابط و سلامتی. این شما بودهاید که با افکارتان اینها را به زندگی خود جذب کردهاید. هیچچیز در زندگی اتفاقی نیست و همهچیز درنتیجهٔ افکارتان به وجود آمده است.
تعداد زیادی از مردم به قانون جذب شک دارند اما آنهایی که با استفاده از قانون جذب زندگی را ادامه دادهاند دنیایی کاملاً جدید را کشف کردهاند. هنری فورد میگوید: «چه فکر کنید میتوانید و چه فکر کنید که نمیتوانید، درهرصورت حق با شماست.» این جمله به این معناست که شما دقیقاً همان چیزی را به دست میآورید که به آن ایماندارید. شما نتیجهٔ افکارتان هستید.
کار سختی است که با توجه به حجم اطلاعات منفی موجود در شبکههای اجتماعی باز هم تفکر مثبت داشته باشیم. این حجم از اطلاعات منفی تأثیر بدی روی رفتار ما خواهد گذاشت. افرادی که افکار منفی دارند نمیدانند چرا همیشه اتفاقات بدی برایشان میافتد. آنها از راه افکار، احساسات و کلام خود واقعیت امروزشان را شکل دادهاند. قانون جذب بهوضوح میگوید: ما چیزی را به زندگیمان جذب میکنیم که بیشترین توجه را به آن داریم به این شرط که قانون را بشناسیم و طبق آن زندگی کنیم. آن زمان است که میتوانیم هر چیزی را به دست آوریم.
همیشه سوالم این بود که کجای کارم اشتباهه که خیلی وقتها به هدفم نمیرسم.با خوندن این کتاب و آشنایی با قوانین هستی به کلی دیدگاهم عوض شد.🌱
وقتی کتاب رو با آمیزه های دینی که آموخته ام تطبیق میدهم درک فوق العاده ای از هر دو به من میدهد.مثال شکر گذاری در صبح و شب،تنها برای خود نخواستن،مثبت اندیشی،کلام مثبت داشتن.در هر حال بسیار عالی.حظ بردم.
عالی بود ، شد اولین کتابی که توی طاقچه خوندم
خوبه به شرطی که عمل کنی
این کتاب اطلاعات جدید و مفیدی رو به خواننده میده. راهکارها و جملات تاکیدی مثبتی رو میگ که واقعا کمک کنندست و میتونه به بهبود زندگی ما خیلی کمک کنه
《برای تبدیل رویاهایت به واقعیت》 نام دیگر این کتاب است
برای رسیدن به خواسته ها تنها نباید مثبت اندیش باشیم چراکه مثبت اندیشی بدون اثر این اندیشه در اعضا وجوارح یعنی توهم، مثبت اندیشی همراه با ایمان وهماهنگی آن با احساسات سبب جذب خواسته هامون میشه. ایمان در روانشناسی یعنی
کتاب جالبی بود برام 🏵
عالی بود
کتاب بسیار جذاب و مفیدی بود. هر کسی میخواد خوب بودن و خوب زندگی کردن و تجربه کنه باید این کتابو بخونه