معرفی و دانلود کتاب تا ابد چند روز باقی مانده؟ کم بقی من الأیام الی الأبدیة؟ (دو زبانه) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب تا ابد چند روز باقی مانده؟ کم بقی من الأیام الی الأبدیة؟ (دو زبانه)subscriptionAvailable

کتاب تا ابد چند روز باقی مانده؟ کم بقی من الأیام الی الأبدیة؟ (دو زبانه)

۳.۰ امتیاز(از ۱ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تا ابد چند روز باقی مانده؟ کم بقی من الأیام الی الأبدیة؟ (دو زبانه)

کتاب تا ابد چند روز باقی مانده؟ کم بقی من الأیام الی الأبدیة؟ (دو زبانه) نوشتۀ جابر محیط لیفرجانی و ترجمۀ سمیر پوریان پور است. انتشارات نگار تابان این کتاب را روانۀ بازار کرده است.

درباره کتاب تا ابد چند روز باقی مانده؟ کم بقی من الأیام الی الأبدیة؟ (دو زبانه)

کتاب تا ابد چند روز باقی مانده؟ کم بقی من الأیام الی الأبدیة؟ (دو زبانه) کتاب شعری است به دو زبان عربی و فارسی.

شعرهای این مجموعه بسیار کوتاه هستند.

در هر صفحه، پس از خواندن شعر به زبان فارسی، همان را به زبان عربی می‌خوانیم.

خواندن کتاب تا ابد چند روز باقی مانده؟ کم بقی من الأیام الی الأبدیة؟ (دو زبانه) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران شعر معاصر عربی و نیز علاقه‌مندان به آموختن زبان عربی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب تا ابد چند روز باقی مانده؟ کم بقی من الأیام الی الأبدیة؟ (دو زبانه)

«یک روز عصر

اَلذی کأنَّهُ نار جیلةٌ

وأبَتلِعُ کُلَّ دُخانَ تهرانَ الی رِئَتی

لأجلِ بایعَةَ الورودِ الصَّغیرِة

ََخلفَ إشاَرِة الحَمراء»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تا ابد چند روز باقی مانده؟ کم بقی من الأیام الی الأبدیة؟ (دو زبانه) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتا ابد چند روز باقی مانده؟ کم بقی من الأیام الی الأبدیة؟ (دو زبانه)
موضوععربی، شعر معاصر
نویسندهجابر محیط لیفرجانی
مترجمسمیر پوریان پور
انتشاراتانتشارات نگار تابان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۲/۰۹
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.