کتاب شفای زندگی
معرفی کتاب شفای زندگی
کتاب شفای زندگی نوشتۀ لوییز هی و ترجمۀ زهره شهرستانی است. انتشارات الینا این کتاب را منتشر کرده است. این کتاب میتواند به ما کمک کند تا خود را دوست داریم.
درباره کتاب شفای زندگی
لوییز هی در کتاب شفای زندگی میکوشد با استفاده از تجربههای خود در زندگی، گفتههایاش را برای خوانندگان ملموستر کند. این نویسنده باور دارد که رفتارها و اندیشههای گذشته، تأثیر مستقیمی بر روح و روان افراد دارند و اگر کسی بخواهد، میتواند بهراحتی این افکار را تغییر دهد. این نویسنده همچنین هر فرد را مسئول صددرصد گذشتۀ خود میداند.
نویسنده، در کتاب شفای زندگی، انسانها را به دوست داشتن خود و نداشتن احساس گناه دعوت میکند. لوئیز هی معتقد است این کار نه تنها به ما قدرت روحی میدهد، بلکه از نظر فیزیکی هم موجب سلامتی ما میشود. او میگوید که ما برای تبدیل شدن به انسانی که میخواهیم باشید، باید تشویق شویم. این کتاب دقیقاً همین کار را انجام داده و به ما کمک میکند افکار محدودکننده را کنار بگذاریم و به خودمان ایمان داشته باشیم.
کتاب، پیام خود را از طریق ارائۀ مطالبی در مورد مسائلی مانند بیماریها، تشویق، خوشبختی و عشق به خود بیان میکند.
خواندن کتاب شفای زندگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به افرادی که میکوشند از طریق کسب آگاهی و شناخت خودشان، زندگی بهتری داشته باشند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب شفای زندگی
«زندگی واقعاً بسیار ساده است. از هر دست بدهیم، از همان دست میگیریم.
هر طوری که دربارۀ خود بیندیشیم، برایمان به واقعیت مبدل میشود. من معتقدم که هر کسی از جمله من، مسئول همه اتفاقات خوب و یا بد در زندگیش است. هر تفکری که به ذهن ما خطور میکند، آیندۀ ما را میآفریند.
هریک از ما با تفکرات و احساساتمان تجربههای خودرا میآفرینیم.
تفکراتی که به ذهن ما راه مییابد و کلماتی که بر زبان میآوریم، تجربههای ما را میآفریند.»