معرفی و دانلود کتاب خودت را آماده تغییر کن + خلاصه رایگان

جوئل اوستین، حسین کامیاب
انتشارات:
انتشارات الینا

معرفی کتاب خودت را آماده تغییر کن

کتاب خودت را آماده تغییر کن؛ هشت ویژگی انکارناپذیر یک برنده نوشتهٔ جوئل اوستین و ترجمهٔ حسین کامیاب است و انتشارات الینا آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب خودت را آماده تغییر کن

کتاب خودت را آماده تغییر کن ما را به فکر فرو می‌برد و باعث می‌شود درمورد چیزهای خیلی جدیدتری فکر کنیم و گسترهٔ ذهن خود را بازتر کنیم. این کتاب در ابتدا دربارهٔ مسائلی که پیرامون ما وجود دارد صحبت می‌کند. چیزهایی در اطراف ما وجود دارد که قادر به درک آن‌ها نیستیم. این موضوع به دلیل دید کوتاهی است که داریم. اگر به جزئیات موضوع نگاه کنیم، آنگاه تمام شرایط اطراف خود را به‌درستی و وضوح درک می‌کنیم. این کتاب مثبت‌اندیش‌بودن، رهاکردن، به کم راضی نبودن، قدرت ایمان، قدرت دعا، آمادهٔ تغییر بودن و... را به ما می‌آموزد.

خواندن کتاب خودت را آماده تغییر کن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کسانی که آمادهٔ تغییر بزرگ در زندگی هستند مناسب است.

بخشی از کتاب خودت را آماده تغییر کن

مشغول تماشای اخبار تلویزیون بودم که کارشـناس هواشناسـی اعـلام کـرد مـا در معـرض خطر سیل ناگهانی هستیم. یعنی اینکه به‌زودی سیل احتمـالی خـواهیم داشـت. آ‌ب‌هـا از حـد فاصل معمول خود خارج می‌شوند و آن قدر زیاد مـی‌شـوند کـه گـودال‌هـا و نهرهـای رودخانـه طغیان می‌کنند.

من هم دقیقا مثل کارشناس هواشناسی آمده‌ام تا به شما هشدار دهـم کـه در معـرض خطـر سیل ناگهانی هستید. شرایط عینا محقق شده است. شما سر تعظیم به درگاه خداونـد فـرود آورده‌اید. با ایمان بوده‌اید. از امتحان سربلند بیرون آمده‌اید حالا خداونـد مـی‌فرمایـد: سـیلی درراه است اما نه از جنس آب. شاهد سیلی از رحمت و برکـت خواهیـد بـود. سـیلی از فرصـت‌هـا، سیلی از درمان، سیلی از فرصت‌های مناسب تا جایی که غرق در لطف خداوند می‌شـوی. ایـن فراتر از انتظارات توست. غرق در سیل خواهی شد.

امکان دارد تجربیات منفی زیادی درگذشته داشته باشی. شکست‌های زیـان‌آور، ناامیـدی، غم و غصه. نا امیدی و تسلیم شدن در برابر موج مشکلات کار آسانی است. افکار منفی به تو خواهند گفت: هرگز بهبـودی پیـدا نخـواهی کـرد،گـزارش پزشـکی را کـه دیده‌ای. یا اینکه هرگز به جایگاه بالاتر نخواهی رسید تا جایی که می‌توانستی بالا بروی رفته‌ای.

در عوض باید آماده شوی، همه چیز متحول شده است. به زودی به سـیل ناگهـانی برخـورد خواهی کرد که به یکباره فرد مناسبی را ملاقات می‌کنی. لیاقت آن خانهٔ جدید را پیدا مـی‌کنـی. در دانشگاه پذیرفته می‌شوی. برای بازی در نقـش اول یـک سـریال جدیـد تلویزیـونی انتخـاب می‌شوی. آهنگت رادیو را تکان خواهد داد و در شغلت به اوج خود می‌رسی.

خواهی دید که وفور بی‌نظیر رحمت و نعمت خداوند تو را فراتر از مرزهای معمـول خـودت برده است. لطف خداوند جایگزین اظهارات گزارش پزشکی خواهـد شـد. تـو را بـه مرحلـه‌ای پرتاب خواهد کرد که به تنهایی هرگز قادر به رسیدن به آن نبودی. رحمتی که چنـد چکـه بـاران نخواهد بود. بلکه سیلی از لطف و رحمت خواهـد بـود. سـیلی از اسـتعداد، ایـده یـا سـیلی از فرصت. چرا آن را با تمام وجودت دریافت نمی‌کنی؟ سیلی از لطف و مهربانی پروردگار.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خودت را آماده تغییر کن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابخودت را آماده تغییر کن
عنوان دیگرهشت ویژگی انکارناپذیر یک برنده