کتاب دلتنگی های شبانه یک دیوانه
معرفی کتاب دلتنگی های شبانه یک دیوانه
کتاب دلتنگی های شبانه یک دیوانه نوشتهٔ ستاره قدری در انتشارات نظری چاپ شده است. این کتاب نخستین اثر نویسندهاش و جلد اول از مجموعه داستانهای «گونههای نمدار» است.
درباره کتاب دلتنگی های شبانه یک دیوانه
این کتاب شامل دلنوشتههایی لطیف با موضوع عشق است و احساساتی را شرح میدهد که هر شخصی در مواجهه با کسی که او را نیمهٔ گمشدهاش میداند، پیدا میکند.
کتاب دلتنگی های شبانه یک دیوانه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به همهٔ علاقهمندان به دلنوشتههای عاشقانه پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب دلتنگی های شبانه یک دیوانه
«دل گیر است ولی دلگیر است»
دلبر ما بود ولی دلدار صدایمان میزد. بارها به او گفته بودم که لامروت اینگونه صدایم نزن این اسم و رسمها به من نیامده است. دلدار کجا بود؟
بیدل صدایم کن حداقل متوجه شوم مخاطبت منم!
دلدار که صدایم میکنی میگویم نکند قرار است کسی جز من بگوید جانم و تو با گفتن «جانت سلامت» جانش را به لب برسانی!
اِی بسوزد پدر عاشقی!
شنیده بودم زمانهای قدیم دلبرها دل کندن بلد نبودند؛ دل به دل راه داشت. این روزها هم راه دارد اما، اما دل ما به او راه دارد و دل او به او...
شنیده بودم قدیمترها در سینه دلبران دل میتپید، این روزها اما فقط قلبی است که خون پمپاژ میکند!
درِ گوشتان را بیاورید اما بین خودمان باشد، من هم مثل ریش سفیدها میخواهم چیزی را به گوشتان برسانم:
دلبرتان را دلبر صدا نکنید. دلبر که صدایش میکنید، با هر
بار صدا کردنش دل بردن و باز پس ندادنش را یادش میآورید و بیچاره آن دل دادهای که دلبرش از رسم دلبری فقط بردنش را بلد است. آنوقت است که شما میمانید و دلی که گیر است. شما میمانید و دلی که دلگیر است. از من میشنوید او را دلدار صدایش کنید.
دلبر ما که دلدار صدایمان میکرد. لاکردار تأثیر هم داشت. دل نداد اما من دلم را به سکوی دلش دار زدم. دلش را نداشتم اما هوای دلش را چرا!
این که او دل نداد دلیل نمیشود من دلدارش نباشم نه، من حتی خوب میدانستم از دل ِنداشتهام چگونه دلداری کنم.
دلبـرانتان را دلـدار صـدا کنیـد بلکه دلشـان کمی دلـدادگی بخواهد...
دلدار صدایشان کنیـد شایـد یادشان بیفتد همیشه نبایـد دل ببرند، گاهی باید بمانند، دل بدهند!
دلدار صدایشان کنید، ما که دلبر صدایش کردیم جواب نداد. شما دلدار صدایش کنید شاید دارندگان قابلی باشند. دلبر ما رفت اما یادگارش شد گونههایی که همیشه نم دارند.