کتاب قهرمان من برایان بیگز + دانلود نمونه رایگان

کتاب قهرمان من

نویسنده:برایان بیگز
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب قهرمان من

کتاب الکترونیکی «قهرمان من» نوشته و تصویرگری «برایان بیگز» و ترجمهٔ «محمد یوسفی شیرازی» اثری کودکانه است که نشر مهروماه آن را منتشر کرده است. این کتاب با تصویرگری‌های رنگارنگ و زبانی کودک‌پسند، داستان دختری را روایت می‌کند که در دنیای خیال خود به یک قهرمان تبدیل می‌شود. «قهرمان من» مناسب گروه سنی ب و ج است و با نگاهی به دنیای کودکان، به موضوع قهرمانی، شجاعت و رابطهٔ والد و فرزند می‌پردازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب قهرمان من

در «قهرمان من» نوشتهٔ برایان بیگز، با داستانی کودکانه و تصویری روبه‌رو هستیم که محوریت آن بر تخیل و دنیای درونی کودکان استوار است. این کتاب در قالب داستان مصور، ماجرای دختری به نام «ابیگیل» را دنبال می‌کند که در ذهن خود، قهرمانی بی‌همتاست و با شجاعت و قدرتی فراتر از تصور، به مقابله با خطرات می‌رود. روایت کتاب با زبانی ساده و تصاویری جذاب، به‌گونه‌ای طراحی شده که کودکان بتوانند به‌راحتی با شخصیت اصلی همذات‌پنداری کنند. ساختار کتاب به‌صورت داستانی و مصور است و هر صفحه با تصویر و متن کوتاه، ماجراهای روزمره و خیالی ابیگیل را به تصویر می‌کشد. این اثر نه‌تنها به ماجراجویی‌های کودکانه می‌پردازد، بلکه رابطهٔ میان والدین و فرزندان را نیز به‌تصویر می‌کشد و نشان می‌دهد که چگونه دنیای خیال کودکان می‌تواند با واقعیت‌های زندگی روزمره پیوند بخورد.

خلاصه کتاب قهرمان من

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با معرفی دختری آغاز می‌شود که در نگاه اول، کودکی معمولی به نظر می‌رسد اما در دنیای ذهنی خود، قهرمانی شگفت‌انگیز است. او با تخیل خود، به دل خطر می‌زند و با دشمنان خیالی مبارزه می‌کند. ابیگیل، شخصیت اصلی، گاهی خود را سریع‌تر از رعدوبرق و قوی‌تر از فولاد تصور می‌کند و در نقش یک قهرمان، به کمک دیگران می‌شتابد. در عین حال، رابطهٔ او با پدرش نیز بخش مهمی از داستان را شکل می‌دهد؛ پدری که گاهی باید به دخترش یادآوری کند که هنوز کودک است و باید مراقب خودش باشد. ابیگیل اما باور دارد که می‌تواند از پس هر خطری بربیاید و حتی پدرش را نجات دهد. داستان با ماجراهایی پرهیجان و طنزآمیز پیش می‌رود و ابیگیل در نهایت، پس از شکست دادن دشمنان خیالی، به زندگی روزمره و معمولی خود بازمی‌گردد. این روایت، مرز میان خیال و واقعیت را به‌زیبایی نشان می‌دهد و به کودکان یادآوری می‌کند که قهرمان بودن، همیشه به معنای داشتن قدرت‌های خارق‌العاده نیست.

چرا باید کتاب قهرمان من را بخوانیم؟

این کتاب با تصویرگری‌های جذاب و داستانی پر از تخیل، به کودکان کمک می‌کند تا قدرت خیال‌پردازی خود را کشف کنند و به ارزش‌های شجاعت و اعتمادبه‌نفس پی ببرند. «قهرمان من» به‌ویژه برای کودکانی که دوست دارند خود را در نقش قهرمانان ببینند، الهام‌بخش است و رابطهٔ میان والد و فرزند را با زبانی کودکانه و ملموس به تصویر می‌کشد. همچنین، این اثر فرصتی برای والدین فراهم می‌کند تا با فرزندان خود دربارهٔ احساسات، ترس‌ها و آرزوهایشان گفت‌وگو کنند.

این کتاب برای کودکان گروه سنی ب و ج، به‌ویژه دختران و پسرانی که به داستان‌های قهرمانی و ماجراجویی علاقه دارند، مناسب است. همچنین والدینی که به دنبال کتابی برای تقویت تخیل و اعتمادبه‌نفس فرزندان خود هستند، می‌توانند از این اثر بهره ببرند.

بخشی از کتاب قهرمان من

«من دختر شگفت‌انگیز هستم! می‌توانم غیب شوم. زورم از هرچیزی که فکرش را بکنی بیشتر است. توی مبارزه هیچ‌کس حریفم نمی‌شود..." بعضی وقت‌ها ابیگیل مجبور می‌شود یاد بابایش بیندازد که در اصل مدافع آزادی و عدالت است. یک‌وقت‌هایی هم بابای ابیگیل مجبور می‌شود یاد او بیندازد که از روی توالت بیاید پایین. «عزیزم. شر می‌خوری و می‌افتی!» «بابایی! خودت که خوب می‌دانی من می‌توانم از روی ساختمان‌های بلند بپرم، می‌توانم پرواز کنم!» «باشه دخترم فقط از جلوی چشمم دور نشو.» «می‌توانم از هرچیزی که فکرش را بکنی تندتر بدوم.» «خیلی خب. فقط حواست باشد کدام طرفی می‌روی.» «گوش نمی‌کنی چی می‌گویم! یادت هست وقتی آدم‌آهنی‌ها حمله کرده بودند، همه را نجات دادم؟» بابایش جواب می‌دهد: «خوب خوب یادم است.»

۵۰%