کتاب هفده اصل در تربیت دینی کودکان و نوجوانان
معرفی کتاب هفده اصل در تربیت دینی کودکان و نوجوانان
کتاب هفده اصل در تربیت دینی کودکان و نوجوانان نوشتهٔ ابوالفضل عطاران است و نشر میراث ماندگار آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب هفده اصل در تربیت دینی کودکان و نوجوانان
تربیت از مهمترین موضوعات جوامع بشری است که از گذشتههای دور تاکنون و در اقوام و فرهنگهای مختلف مورد توجه اندیشمندان و صاحب نظران واقع شده است. یکی از ابعاد تربیت انسانی، تربیت دینی به معنای عام است که با تربیت جسمانی، تربیت عقلانی، تربیت عاطفی و دیگر جنبههای قابل رشد و پرورش آدمی، پیوستگی و ارتباط متقابل دارد.
اگرچه در موضوع تربیت انسان از حیطههای متعدد و گوناگون تربیتی نام برده میشود و پیرامون ترسیم و توصیف هریک از آنها مطالب مفصلی بیان شده است اما به طور کلی نمیتوان انسجام، به هم پیوستگی و پیچیدگی ابعاد وجودی انسان را که بر یکدیگر اثر گذاشته و از هم اثر میپذیرند نادیده گرفت. تربیت دینی ما در جامعهٔ اسلامی ما همراه با حاکمیت اصول و قوانین الهی و اسلامی بر امیر خطیر تربیت است. این کتاب ۱۷ اصل در تربیت دینی کودکان و نوجوانان را با همین استدلال توضیح و تفسیر میکند.
خواندن کتاب هفده اصل در تربیت دینی کودکان و نوجوانان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به پدران و مادران و معلمان پرورشی مدارش پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب هفده اصل در تربیت دینی کودکان و نوجوانان
جوامع بشری و دانشمندان و بزرگان علم و ادب و اخلاق در طول تاریخ تلاشهای بسیاری برای تعریف مطلوب از مفهوم تربیت انجام دادهاند و از این طریق، منابع مکتوب فراوانی برای استفاده در اقدامات تربیتی طراحی شده است.
واژهشناسی تربیت
واژهٔ تربیت در زبان فارسی به معنای پروردن، پروراندن یا پرورانیدن، آداب و اخلاق را به کسی آموختن است. (دهخدا). این واژه در زبان فارسی کاربردهای فراوان دارد و مشتمل بر دو بعد مادی و معنوی است. در محاورات و مکاتبات و از نظر عوام و حتی برخی صاحبنظران واژهٔ تربیت گاه معادل پرورش و جدای از آموزش استفاده میشود و گاهی دیگر به معنای کلی آموزش و پرورش به کار میرود.
حجم
۸۹۱٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۲۲۴ صفحه
حجم
۸۹۱٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۲۲۴ صفحه
نظرات کاربران
کتاب خوبی است برای آگاهی بیشتر معلمان دروس دینی ممنون
کتاب جالبه ولی راهکارهای ساده ای داده ک تحت یسری شرایطا انجام پذیر نیستن.