کتاب خانم صاحبخانه
معرفی کتاب خانم صاحبخانه
فیودور میخاییلوویچ داستایفسکی ( ۱۸۸۱ - ۱۸۲۱ )، نویسنده مشهور و تأثیرگذار اهل روسیه است. ویژگی منحصر به فرد کتاب های داستایوفسکی روانکاوی و بررسی زوایای روانی شخصیتهای داستان است. سوررئالیستها مانیفست خود را بر اساس نوشتههای داستایوسکی ارائه کردهاند. اکثر داستانهای وی همچون شخصیت خودش سرگذشت مردمی است عصیان زده، بیمار و روانپریش. «خانم صاحبخانه» داستان مردی به نام اردنیف است که به دنبال خانه میگردد چرا که صاحبخانه سابقش، به دلیل خاصی سن پطرزبورگ را ترک کرده و حال او مجبور شده است که به دنبال خانه جدیدی بگردد. وی که فردی منزوی و در تمام مدت مشغول فعالیتهای علمی خود بوده به تجربههای جدیدی دست میزند و سرانجام زیبایی زنی توجه او را جلب میکند و با تعقیب آنها و ملاقاتهای دیگر با زن و پیرمرد همراه او در خانه آنها اتاقی اجاره میکند. داستان حول روابط و احوال درونی اردنیف، پیرمرد و دخترک زیبا که نام او کاترین است میگذرد.
عالی ، اما فقط برای یکبار خوندن
ترجمهی خوبی نبود. ولی خب خیلی قدیمی هست
داستا یوبسکی حرف نداره . من که خوشم اومد .
مثل باقی آثار قوی نبود . خیلی مبهم و بیمعنی
نتیجه گیری آخرکتاب جالب نبود،مشخص نشدتکلیف دختروپیرمرد وعشق ناکام اردینف به کجا رسید.
ترجمه ی خیلی خوبی نداره ، در کل هم داستانش با اینکه کشش داره ولی نتیجه ی خاصی ازش حاصل نمیشه. داستایفسکی کتابای خیلی بهتری هم داره .
کتاباشو خیلیدوست دارم. بخصوص محاکمه این نویسنده رو
نمیدونم چرا حس میکنم یه چیزی تو کتابای داستایوفسکی کمه شاید نتیجه گیری نهایی اخرشون نمیدونم به چی میرسیم