کتاب التیام یک پیوند زخم خورده (جلد اول)
معرفی کتاب التیام یک پیوند زخم خورده (جلد اول)
کتاب التیام یک پیوند زخم خورده (جلد اول) نوشته گوهرتاج قبادی است. این کتاب را نشر میراث ماندگار منتشر کرده است. این کتاب رمانی با محتوای روانشناسی است.
درباره کتاب التیام یک پیوند زخم خورده (جلد اول)
هرچه آگاهی و شناخت ما نسبت به قوانین زندگی مشترک و تفاوتهای طبیعی زن و مرد بیشتر باشد با آسیبها و مشکلات عاقلانهتر و صبورانهتر مواجه خواهیم شد. در این کتاب سعی شده که این قوانین به شکل ساده تری بازگو گردد. سارا زنی ۳۴ ساله خانه دار و متاهل، که ۱۶ سال پیش با همسرش ناصر، ازطریق یک ازدواج سنتی، زندگی مشترک را شروع کرده بودند. سه فرزند، یک پسر ۱۴ ساله و یک دختر ۱۰ ساله و یک پسر ۷ ساله ثمره این زندگی مشترک است. سارا یک سال بعد ازتولدش برادرش بهدنیا میآید و تفکر سنتی داشتن پسر همهچیز را تغییر میدهد و زندگی سارا آسیب بسیاری میبیند. او اجازه پیدا نمیکند کودکی کند و بهعنوان زنی که باید مراقب همه چیز و همه کس باشد وارد اجتماع میشود و ازدواج میکند. با پسری که باید او را هم کنترل کند و مدیریت کند و این آغاز سرنوشت او میشود. سرنوشتی که به خیانت ناصر میرسد.
خواندن کتاب التیام یک پیوند زخم خورده (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به رمانهای اجتماعی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب التیام یک پیوند زخم خورده (جلد اول)
روان لطیف و شکننده سارا با مفاهیم ناخوشایندی، آزرده میشد. و به این ترتیب رگههای عمیقی از ناخوشایندی شکل میگرفت که هر چه رنگ میگرفت بیشتر شبیه احساس خشم میشد.
سارا در طول سالهای رشدش تحت این شرایط به خوبی یاد گرفته بود چگونه باید حقش را بگیرد و البته اوجنگیدن و مبارزه را به روش خودش آموخته بود و بدین ترتیب به مرور او مجموعه ای از قوانین زندگی را براساس تجربیات خاص خودش گردآوری کرده بودکه پایه و اساس نگرش های اورا تشکیل میدادوتاحدی متفاوت ازقوانین هم سن و سالان خودش بود که البته این به واسطه تجربیات متفاوت او بود.
کلاً سارا سعی میکرد به روش خودش و آنچه آموخته بود به زندگی نگاه کند و زاویه دید خودش اولویت داشت و این امر تاحدی از انعطاف پذیری او می کاست و غالباً شرایط را برایش کمی پیچیده میکرد او همواره حس میکرد در مقابلش یک رقیب (نامرئی)وجود دارد و یک احساس تنش خفیف که تاحدی آزار دهنده بود.
ولی اینکه طرف مقابل این تنش چه کسی میباشد و این نبرد پنهانی بر علیه چه کسی است، رکن مهم و قابل توجه ای محسوب میشد .
آیا طرف مقابل او آرش به عنوان یک برادر قرار داشت یا یک جنسیت متفاوت ؟
که آرش میتوانست نمادی از آن باشدیا شاید هم نقطه عطفی بود براین احساس.
وپاسخ این پرسش واقعیتی بودکه قطعاً به موقع مشخص میشد.
روزها به همین منوال گذشت و در طول این سالها دو فرزند دیگر هم به جمع خانواده اضافه شدند، دو خواهر دیگر: نرگس و سمیرا
***
از لحاظ تعداد هم بازیها اوضاع خوب بود ولی مسئولیت سارا بیشتر شده بود خصوصاً در قبال ریخت و پاشها و بی نظمیهای آرش و با این شرایط فرصتی برای انجام بازیهای بچه گانه نمیماند.
گذر زمان بتاخت به پیش میرفت و دخترک بی آنکه طعم کودکی را بچشد حالا در مرز چهارده سالگی قرار داشت با روحیهای اندکی متفاوت از همسالان خود.
بسیار منضبط و تمیز که بهیچ عنوان تحمل کوچکترین
بی نظمی را نداشت و برای سارا، زندگی قوانین خاص خود را داشت همان قوانینی که تجربیاتش برایش وضع کرده بودند.
او همواره به عنوان یک حامی مقتدر و مطرح برای افراد خانواده محسوب میشد طوریکه می توانستند با توجه به سن و سال کمش به او تکیه کنند و این امر برای سارا هم ، ملموس بود لذا او نیز همیشه سعی داشت آنها را ناامید نکند و تمام توانش را بکار میگرفت که از عهده وظایفش برآیدگرچه این امر برایش چندان آسان نبود ولی تایید و تعریفاتی که دریافت میکرد برایش خوشایند بود و انگیزه ای بود برای تداوم این سبک زندگی.
حجم
۱٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۲۸۴ صفحه
حجم
۱٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۲۸۴ صفحه