کتاب کاف گاف
معرفی کتاب کاف گاف
«کاف گاف» به تعبیر نویسندهاش، مسلم یاریخواه ( -۱۳۶۱)، دیدهها + شنیدههایِ درهم دربارهیِ ساکنانِ سرزمینِ ایران است به استناد خودش و دیگران البته با اشاره و بی ارجاع .
این کتاب، مجموعهای از پارهمتنهایی چند صفحهای و حاصل چشماندازی دوردست و صبحگاهی به ساکنان سرزمینی است که در طی تاریخ، سینوسوار زیستهاند. گاه، امپراطوری عظیمی بوده که حکمش تا چین و ماچین میرفته و زمانی زیر سنگینی بیرحمانهی اسب مغولان، آرزوی مرگ میکرده است.
مردمی که قرنهای متمادی است در جغرافیایی مشخص ساکناند و عموم ارتباطشان با جهان خارج، بیشتر از نوع دفع تهاجم و مدارا با مهاجمین بوده است. مهاجمینی که تعرض را با تزریق ژنهایشان پیوست میکردهاند و بعد هم تشریفشان را کول کرده و میبردهاند.
خیلی خوشم اومد.
این کتاب از اون کتابهاست که نسل جوون باید بخونن خیلی باهاش حال میکنن دست نویسنده اش درد نکنه
بعد از هفت ماه دوباره این کتاب رو خوندم، به نظرم برعکس برخی دوستان که می گن سطحیه، اتفاقا خیلی خوب ریشه یابی کرده. نثرشم فوق العادس
کتاب خوبیه ارزش خوندن داره زیاد
کتاب خیلی خوبیه و ارزش چندبار خوندن داره
یه کتاب لازم واسه خوندن برای همه ی ایرانی ها
نمونه رو که خوندم سریع رفتم خریدمش عالی این
با خوندن بخش اول، حس کردم دارم بحثهای سیاسی (!) اجتماعی داخل یک تاکسی رو می خونم.
باید درمورد نکات تاریخی سند میداد... بقیش که واضحات بود هممونم میگیم اره همینطوره .. کتاب درست میگه ولی هیچکی نمیگه برا تربیت و فرهنگ خودش و خونوادش چیکار کرده...🤔😟
ببینید دوستان قرار نیست که هر کتابی که تو طاقچه گذاشته میشه همه بیان و بگن عالی یا هم بگن که بد بود و... . خب نظرات متفاوته. دوستان هم لطف کنن به نظرات هم احترام بذارن. تو کشورهای