کتاب پدیدارشناسی دین
معرفی کتاب پدیدارشناسی دین
کتاب پدیدارشناسی دین نوشته محمود خاتمی یکی از کتابهای حوزه کلام و دینپژوهی سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی است که برای متخصصان و پزوهشگران این حوزه به چاپ رسیده است.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی لزوم تحقیقات دقیق و منسجم و نظریهپروری و نوآوری در زیرساختهای اندیشهی دینی و نظامات اجتماعی مبنی بر آن احساس میشد و از طرفی آسیبشناسی در حوزه فرهنگ ملّی و باورهای رایج دینی، به منظور زدودن پیرایههای موهوم از ساحت مقدس دین و تبیین و عرضه صحیح اندیشههای دینی و همچنین صیانت از هویت فرهنگی و سلامت فکری اقشار تحصیلکرده و نسل جوان کشور نیز یکی دیگر از ضرورتها بود.
پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به عنوان یک نهاد علمی ـ فکری در همین راستا و بر اساس نظر رهبر فرهیخته انقلاب اسلامی در سال ۱۳۷۳ تاسیس شد.
این پژوهشگاه که نهادی عمومی و غیردولتی است با مجوز رسمی وزارت علوم و با تحقیق، تألیف و ترجمه و نشر آثار علمی متقن و کاربردی، با بهرهگیری از قالب و بیان فراخور نسل معاصر، نیازهای مخاطبان خود یعنی دانشوران و نخبگان فکری، علمی و اجتماعی و جوانان و دانشجویان را برآورده میسازد.
نظریهپردازی و نوآوری علمی در جهت توسعه و تعمیق معرفت دینی، بسط مطالعات راهبردی و کاربردی گرهگشا در قلمرو حکمت و اندیشه دینی، فرهنگ، معارف و علوم انسانیِ اسلامی، تعمیق و تحکیم بنیادهای معرفتی گفتمان فکری انقلاب اسلامی و رفع نیازمندیهای نظری جمهوری اسلامی در زمینه نظامات اجتماعی و رفتاری اسلام و ارائه الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت، دفاع علمی از حکمت و معرفت دینی و فرهنگ و اندیشه اسلامی و مطالعه مقایسهای (تطبیقی) و نقد فعال، مبتکرانه و روشمند مکاتب و نظریههای معارض و رقیب در قلمرو حکمت و اندیشه دینی، فرهنگ و علوم انسانی اسلامی برخی از اهداف مهم این پژوهشگاهاند.
این پژوهشگاه با تشکیل گروههای علمی- پژوهشی و پژوهشکدههایی در حوزههای حکمت و دینپژوهی، فرهنگ و مطالعات اجتماعی،سیاسی و تاریخی، نظامهای اسلامی و دانشنامهنگاری دینی به تولید و انتشار آثار ارزشمند در زمینه علوم انسانی اسلامی میپردازد.
خواندن کتاب پدیدارشناسی دین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
پژوهشگران حوزه کلام و دینپژوهی مخاطبان این کتاب اند.
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۸
تعداد صفحهها
۲۴۰ صفحه
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۸
تعداد صفحهها
۲۴۰ صفحه