کتاب جوشن حسینی
معرفی کتاب جوشن حسینی
کتاب جوشن حسینی نوشته سیدمهدی شجاعی است. این کتاب را انتشارات کتاب نیستان منتشر کرده است.
درباره کتاب جوشن حسینی
نویسنده در این کتاب با زبان ادبی هزار بار بر امام حسین(ع) سلام فرستاده است. شجاعی در بعضی بخشها به وجههای متفاوت از شخصیت و حتی وجوه جسمانی امام حسین (ع) توجه کرده است و در بخشی دیگر واقعه کربلا، همراهان آن حضرت، رویدادهای این واقعه عظیم و لحظات آن در خلال سلامهایش ذکر کرده است.
نویسنده هزار سلام به حضرت حسین (ع) میدهد و تلاش میکند در هر یک از این سلامها تصویری تازه و روشن از این امام بزرگوار ارئه کند.
خواندن کتاب جوشن حسینی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام عاشقان امام حسین(ع) پیشنهاد میکنیم.
درباره سید مهدی شجاعی
سید مهدی شجاعی در سال ۱۳۳۹ در تهران به دنیا آمد و هفده سال بعد با دیپلم ریاضی، برای ادامه تحصیل در رشته تئاتر وارد دانشکده هنرهای دراماتیک شد. او در بدو ورود به دانشکده، گرایش کارگردانی تئاتر را برگزید و حدود سه سال نیز با همین گرایش پیش رفت و عموم واحدهای کارگردانی را پشت سر گذارد. در این زمان که به سن بیستسالگی رسیده بود، از میان مسیرهای مختلف پیش رو، نویسندگی را بهعنوان حرفه برگزید. به همین جهت از رشته کارگردانی به نمایشنامهنویسی و ادبیات دراماتیک تغییر جهت داد و همچنین با اعلام انصراف از ادامه تحصیل همزمان در رشته علوم سیاسی، علیرغم گذراندن عموم واحدهای مهم و اساسی، تمرکز خود را به طور ویژه در حوزه داستاننویسی قرارداد. سید مهدی شجاعی حدود هشت سال مسئولیت صفحههای فرهنگی و هنری روزنامهٔ جمهوری اسلامی و سردبیری ماهنامهٔ صحیفه را به عهده داشت. سالهای متمادی مسئولیت سردبیری مجله رشد جوان را برعهده داشت و همزمان در سمت مدیر انتشارات برگ به انتشار حدود ۳۰۰ کتاب از نویسندگان و هنرمندان و محققان کشور همت گماشت. مسئولیت داوری چند دوره از جشنواره فیلم فجر، جشنواره تئاتر فجر، جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان و جشنواره مطبوعات از فعالیتهای هنری و فرهنگی او طی سالهای ۶۵ تا ۷۵ به شمار میروند. اگرچه رشته تحصیلیاش ادبیات نمایشی بوده و چند نمایشنامه هم به دست چاپ سپرده، اما بیشتر بر روی داستاننویسی متمرکز شده و مجموعههایی از داستانهای کوتاه و بلند مانند «سانتاماریا»، «غیرقابل چاپ» «سری که درد… میکند» را منتشر کرده است. از دیگر آثار هنری سید مهدی شجاعی، قطعههای ادبی اوست که در قالب چند کتاب به بازار نشر روانه شدهاند. او در سال ۱۳۷۶ اقدام به راهاندازی انتشارات کتاب نیستان کرد. انگیزه اصلی این حرکت معرفی و چاپ برگزیدگان ادبیات در حوزههای داستان، شعر و نمایشنامه بود. این پروژه در نهایت در سال ۱۳۸۰ با انتشار بیش از ۲۵۰ دفتر از هنرمندان معاصر خاتمه یافت. کتاب نیستان علاوه بر پروژه «گزیده ادبیات معاصر»، حدود ۴۰۰ عنوان در حوزههای ادبیات، ادبیات دینی، مذهب و کودک و نوجوان منتشر کرده است.
بخشی از کتاب جوشن حسینی
سلام بر حسین، راهنمای خدا به سوی مسیر خدا
سلام بر حسین، که خداوند به موالات او شاخصهای دینمان را به ما آموخت
سلام بر حسین، که خداوند به موالات او، دنیای در معرض تباهی ما را اصلاح کرد
سلام بر حسین، که خداوند به واسطه او ما را از ذلت، رهایی بخشید
سلام بر حسین، که خداوند به واسطه او امواج غمها و غصهها را از ما دور کرد
سلام بر حسین، که خداوند به واسطه او در پرتگاههای هلاکت به دادمان رسید و از آتش نجاتمان بخشید.
سلام بر حسین، که به موالات او کلمه کمال یافت و به اوج تمامیت رسید
سلام بر حسین، که به موالات او، نعمت بر قله عظمت نشست