کتاب یه درو نبستی نمکی
معرفی کتاب یه درو نبستی نمکی
یه درو نبستی نمکی، سرودۀ اسداللّه شعبانی، با تصویرگری حسن عامهکن و طراحی گرافیک حسن عابدینی در انتشارات سوره مهر چاپ شده است.
درباره یه درو نبستی نمکی
این شعر بلند داستان نمکی، دختر زبلیه که همیشه حواسش جمع بوده به جز یه روز که شش تا در رو میبنده و در هفتم باز میمونه و ادامۀ ماجرا...
درباره اسدالله شعبانی
اسدالله شعبانی متولد چهارم تیرماه ۱۳۳۷ خورشیدی از شاعران و نویسندگان سرشناس شعر کودک و نوجوان در ایران است. وی از سال ۱۳۵۸ تا ۱۳۹۲ از جمله کارشناسان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به همراه افرادی همچون سیروس طاهباز، احمدرضا احمدی و م. آزاد، بوده و عضویت در شورای کتاب کودک، دفتر تألیف کتابهای درسی و ... را هم در پیشینه کاری خود دارد. [۱] شعبانی نشان درجه یک هنری در رشته شعر را از سوی شورای ارزشیابی هنرمندان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال ۱۳۸۸ دریافت کرده است. وی را میتوان از شاعران حلقه کیهان بچهها دانست که در کنار شاعرانی همچون جعفر ابراهیمی، مصطفی رحماندوست، شکوه قاسم نیا به شعر کودک می پرداختند.[۲] شعر زیبا زیبا زیبایی ای ایران در کتاب اول دبستان معروفترین شعر وی است که آهنگهای مختلفی روی آن گذاشته شده است. آثار وی از سوی انتشاراتهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، مدرسه، امیرکبیر، افق و ... همچنین انتشارات توکا (با مدیریت شخصی خودش) منتشر شده است.
یه درو نبستی نمکی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکانی که به داستانهایی که با شعر تعریف میشوند علاقه دارند، نمکی رو هم دوست خواهند داشت.
بخشی از یه درو نبستی نمکی
مثل یه بچّه موشه
عالی بود متنش با شعر بود و خنده دار و طنز و شاد بود خیلی ممنون از شما
پسر شش ساله من خوشش اومد و به نظرم متن جذابی داشت
بانمک بود
داستان نمکی یک داستان قدیمی ایرانیه که عموما بخاطر وجود دیو و اتفاقات بچه ها دوسش دارن
کتاب فوقالعاده برای شناخت امیرالمؤمنین علی علیهالسلام با متن روان و داستان جذاب