کتاب کلید کلید، دسته کلید
معرفی کتاب کلید کلید، دسته کلید
کلید کلید دسته کلید، یک مجموعه شعر کودکانه سروده اکرم کشایی است که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است. این مجموعه مناسب کودکان بالای ۵ سال است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گستردهترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب کلید کلید دسته کلید
کلیدکلید، دسته کلید ۱۲ قطعه شعر دارد که هر کدام از آنهاموضوع متفاوتی دارند و دنیای متفاوتی را تصویر میکنند. ابزار، حیوانات، محیط زندگی و تعاملات روزمره بخشی از موضوعاتی است که این کتاب به آنها میپردازد.
خواندن کتاب کلید کلید دسته کلید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات و شعر و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان شعر و قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب کلید کلید، دسته کلید و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | کلید کلید، دسته کلید |
| تعداد صفحهها | ۲۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۰۰۰۰ تومان |
| برچسب | کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |

خیلی شعرهای خوب و شیرینی گفته بودن لذت بردیم😄
هر ورقهای یک شعر بود.مورچه روی کیک رفته بود. شعر تولد را دوست داشتم.( نظر فاطمه بشرا 4سال و 9ماه)
مناسب شعرخوانی برای خردسالانه
برای بچه های 3یا4 ساله خیلی خوبه.
به نظر من این کتاب خیلی خوبیه چون شعر های بسیار جذابی داره من که واقعا خوشم اومد😍😍😍
روان و با مزه
جذاب و پر تخیل برای خردسال. مخصوصا رابطه تخیلی خردسال با محیط پیرامون و اشیا و موجودات
شعرهای کوتاه و جالبی داشت
خوب بود
کتابهای شعر کودک و خردسال زیادی خوندم و این کتاب یکی از بهترینها در این حوزه هست. متأسفانه بعضی از اشعار کودکانه، برای داشتن زبان کودکانه و حفظ سادگی، از مفهوم و خلاقیت فاصله میگیرند و انگار کلمات قافیه به زور در...بیشتر
خوب بود شعر های قشنگی داشت ❤❤❤
دوسداشتنیه
کتاب خیلی خوبی بود،ولی برای کودکان زیر 6 سال مناسب تره و برای بالای 6 سال کسل کننده است.
عاااااااشقشم شدم
شعرهای کوتاه، خلاقانه، زیبا با تصاویر دلچسب... هنگام خواندن این کتاب دقایق شادی در کنار هم داریم و پسرهای دو و چهارساله من خیلی لذت می برند،