معرفی و دانلود کتاب کلید کلید، دسته کلید pdf + خلاصه رایگان

کتاب کلید کلید، دسته کلید

۴.۴ امتیاز(از ۱۰۷ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کلید کلید، دسته کلید

کلید کلید دسته کلید، یک مجموعه شعر کودکانه سروده اکرم کشایی است که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است. این مجموعه مناسب کودکان بالای ۵ سال است.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده‌ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

درباره کتاب کلید کلید دسته کلید

کلیدکلید، دسته کلید ۱۲ قطعه شعر دارد که هر کدام از آنهاموضوع متفاوتی دارند و دنیای متفاوتی را تصویر می‌کنند. ابزار، حیوانات، محیط زندگی و تعاملات روزمره بخشی از موضوعاتی است که این کتاب به آن‌ها می‌پردازد.

خواندن کتاب کلید کلید دسته کلید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به ادبیات و شعر و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان شعر و قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کلید کلید، دسته کلید و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکلید کلید، دسته کلید

۱۳۹۹/۰۴/۱۷

خیلی شعرهای خوب و شیرینی گفته بودن لذت بردیم😄

ایمانطلب
۱۳۹۹/۰۷/۰۱

هر ورقه‌ای یک شعر بود.مورچه روی کیک رفته بود. شعر تولد را دوست داشتم.( نظر فاطمه بشرا 4سال و 9ماه)

mehri.setayesh
۱۳۹۹/۰۵/۲۰

مناسب شعرخوانی برای خردسالانه

💕Adrien💕
مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۰۵/۰۶

برای بچه های 3یا4 ساله خیلی خوبه.

p.m
۱۳۹۹/۰۳/۲۳

به نظر من این کتاب خیلی خوبیه چون شعر های بسیار جذابی داره من که واقعا خوشم اومد😍😍😍

کاربر یگانی
۱۳۹۹/۰۳/۱۵

روان و با مزه

فرهاد
۱۳۹۹/۰۱/۱۳

جذاب و پر تخیل برای خردسال. مخصوصا رابطه تخیلی خردسال با محیط پیرامون و اشیا و موجودات

کتاب_باز
۱۳۹۸/۱۲/۲۱

شعرهای کوتاه و جالبی داشت

taghi abadi
۱۳۹۹/۰۲/۱۶

خوب بود

[ برگِ درختِ لیمو ]
۱۴۰۵/۰۲/۰۲

کتاب‌های شعر کودک و خردسال زیادی خوندم و این کتاب یکی از بهترین‌‌ها در این حوزه هست. متأسفانه بعضی از اشعار کودکانه، برای داشتن زبان کودکانه و حفظ سادگی، از مفهوم و خلاقیت فاصله می‌گیرند و انگار کلمات قافیه به زور در...بیشتر

helma
۱۴۰۰/۰۱/۱۶

خوب بود شعر های قشنگی داشت ❤❤❤

زینب سادات
۱۳۹۹/۰۹/۰۸

دوسداشتنیه

خاطره
۱۳۹۹/۰۳/۱۲

کتاب خیلی خوبی بود،ولی برای کودکان زیر 6 سال مناسب تره و برای بالای 6 سال کسل کننده است.

reyhoon khanoom
۱۳۹۹/۰۱/۲۳

عاااااااشقشم شدم

mahshid
۱۳۹۹/۰۱/۲۲

شعرهای کوتاه، خلاقانه، زیبا با تصاویر دلچسب... هنگام خواندن این کتاب دقایق شادی در کنار هم داریم و پسرهای دو و چهارساله من خیلی لذت می برند،