کتاب خاله نازی، پوست پیازی
خواندن نظراتمعرفی کتاب خاله نازی، پوست پیازی
خاله نازی، پوست پیازی از مجموعه هلم بده قلم بده نوشته اسدالله شعبانی برای کودکان است که در انتشارات سوره مهر به چاپ رسیده است.
کتابهای مجموعه هلم بده قلم بده به بازآفرینی داستانهای عامیانه فارسی برای کودکان پرداخته است. داستانهایی که در مناطق مختلف کشور و در فرهنگها و اقوام مختلف ایرانی خوانده و شنیده میشده است. قصههایی که در ادبیات شفاهی مردم رایج بوده و نسل به نسل منتقل شده است. بازآفرینی این حکایتها همراه تصاویر زیبا با چاشنی بازی و روایات منظوم با هدف آموزش و زبانآموزی کودکانانجام شده تا کودک به کتاب و کتابخوانه علاقهمند شود.
خواندن کتاب خالهنازی پوست پیازی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان نوخوان و خردسالان مخاطبان این کتاباند.
قلقله زن قل زد و رفت
دنیای من رنگ و وارنگاسدالله شعبانی
کلک نزن، چاخان نگواسدالله شعبانی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۴,۵۰۰۵۰%
#۲۶ اگر کودکتان به "دیمبول و دیمبول" علاقه دارد، توصیه میکنم این کتاب را برایش بخوانید :))) "خاله نازی، پوست پیازی" مفهوم کار، کمک به دیگران و مهارت آموزی را در یک داستان شیرین با شخصیتهای مناسب بیان کرده بود؛ با
کتاب خوبیه فقط من متوجه نشدم چرا خاله پینه دوز به آقا پینه دوز و خاله مورچه به پروانه تبدیل شد ؟؟
در این کتاب داستان های عامیانه به صورت شعر های جذاب برای کودکان و خردسالان به تصویر کشیده شده است. این کتاب بسیار کتاب زیبا و قشنگ با تصویرگری جذاب برای کودکان خردسال می باشد. پیشنهاد می کنم حتما برای بچه
بیت های ساده و کوتاه و شیرین برای بچه ها. آموزش ضرب المثل از تو حرکت از خدا برکت. آموزش میل به یادگیری و کسب تجربه جدید
عالی بود
سلام یه سوال چرا تو این کتاب عروسی سوسک و موش میگه...این یعنی چی دقیقا؟؟؟؟؟؟ نویسنده محترم توصیح میدن دقیقا منظورشون چیه؟ ایا قراره مدلای مختلف ازدواج تبلیغ کنن؟