کتاب نامه های بیزوس
معرفی کتاب نامه های بیزوس
کتاب نامه های بیزوس نوشتهٔ استیو اندرسون و کارن اندرسون با ترجمهٔ امیرپویا چراغی در نشر نوین چاپ شده است. کتاب نامههای بیزوس، همه درسهای مهم، طرز فکر، اصول، و قدمهای بیزوس را برای رسیدن به جایگاه و موفقیت کنونی آمازون، به شما نشان میدهد.
درباره کتاب نامه های بیزوس
آمازون سریعترین شرکتی است که در طول تاریخ به ۱۰۰ میلیارد دلار فروش دست پیدا کرد. جف بیزوس، بنیانگذار شرکت آمازون، در مسیر رشد آن، ثروتمندترین فرد جهان شد. اما بیزوس چگونه توانست چنین کاری بکند؟
وقتی مردم از من میپرسند مهمترین کاری که باید برای بهبود فوری کسبوکارشان انجام دهند چیست؟ میگویم: «مربی بگیرید.»
مربیِ خوب کیست؟ کسی که فراتر از شما رفته باشد، بیشتر از شما تجربه کرده باشد، به روشهایی جالبتر از شما شکست خورده باشد، و به چالشهایی بسیار سهمگینتر از آنچه شما با آنها برخورد کردهاید، غلبه کرده باشد. افراد زیادی این ویژگیها را دارند، اما فردی بهخصوص، متمایز از دیگران است.
تصور کنید بنیانگذار و مدیرعامل آمازون، جف بیزوس مربی کسبوکار شما باشد. من فرصت را از دست نمیدهم و از او سؤالی نهچندان ساده میپرسم: «دقیقا چگونه آمازون را رشد دادهاید؟» و مشتاقانه از دیدگاهها و تجربیات او برای ایجاد و رشد کسبوکارم استفاده میکنم، چهکسی این کار را نمیکند؟
حاضر بودید چه چیزی بدهید تا بیزوس شخصاً اسراری که آمازون را تبدیل به شرکتی یک هزار میلیارد دلاری و خودش را هم ثروتمندترین فرد جهان کرد برایتان توضیح دهد؟
خوشبختانه، بیزوس جادوگر شهر اوز نیست که سازوکارها و استراتژیهایش را پنهان کرده باشد. اینجاست که پای نامههای سهامداران به میان کشیده میشود. این نامهها اصول و استراتژیهای پنهانش برای رشد آمازون را آشکار میکنند.
کتاب نامه های بیزوس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به علاقهمندان به مطالعهٔ کتابهایی در زمینهٔ توسعهٔ کسبوکار پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب نامه های بیزوس
با اینکه تقریباً همهٔ افراد، به پولِ خرجشده برای کسبوکار بهعنوان سرمایهگذاری نگاه میکنند، تقریباً هیچکس به ریسک در کسبوکار بهعنوان سرمایهگذاری نگاه نمیکند؛ هیچکس بهجز جف بیزوس.
زمانی که اینترنت برای اولینبار بهطور گسترده راهاندازی میشد، بیزوس فوراً متوجه استثناییبودنِ نرخ رشد ۲۳۰۰ درصدی آن شد. او شغل ثابت خود را در والاستریت رها کرد تا کسبوکار آنلاین راه بیندازد؛ درست در برههای که اعتبار بیشتر کسبوکارهای آنلاین زیر سؤال بود. او وامی ۳۰۰ هزار دلاری از پدر و مادر خود دریافت کرد و خانوادهاش را به آنسوی کشور برد تا کسبوکاری نامشخص را آغاز کند.
آیا این کارِ پر ریسکی بود؟ بهنظر من بله.
بهیاد داشته باشید، جف بیزوس در حال راهاندازی یک کتابفروشی آنلاین بود. وقتی آمازون آغاز بهکار کرد، هیچکس نمیدانست کتابفروشی آنلاین چیست.
در سال ۱۹۹۷، بیشتر مردم در خانههای خود دسترسی به اینترنت نداشتند، اگر هم داشتند، اینترنت «دایالآپ» بود (فیلم ایمیل داری؟۲ را بهیاد بیاورید). در واقع، بیزوس در نامهٔ سال ۱۹۹۷ خود، از اینترنت بهعنوان «انتظار جهانگستر» یاد کرده است.
سال ۱۹۹۷، زمانی که بیزوس در حال راهاندازی آمازون بود، دنیا در چنین وضعیتی قرار داشت: اولین کتاب هریپاتر، یعنی هریپاتر و سنگ جادو اثر جی کی رولینگ (میلیاردر کنونی) تازه منتشر شده بود. آن موقع هریپاتر، فیلم، شهربازی یا چیز دیگری نبود، فقط یک جلد کتاب بود برای مطالعهٔ کودکان. سال ۱۹۹۷، برای ما بیل کلینتون، سریال دوستان، تایتانیک، و عروسکهای بینیبیبیز۳ را بههمراه داشت؛ چیزی بهنام «رایانش ابری»۴ وجود نداشت (ابرها همچنان در آسمانِ آبی بالای سرمان بودند!). نتاسکیپ۵ مرورگر برگزیدهٔ افرادی بود که به اینترنت دسترسی داشتند و دیویدیها تازه به بلوغ رسیده بودند، چون تا شروع عصر پخش زنده همچنان سالها زمان مانده بود.
و بیزوس کار خود را رها میکند تا کتاب فروشی آنلاین راه بیندازد.
لطفا این کتاب رو توی بی نهایت قرار بدید