کتاب درآمدی بر دین اسلام
معرفی کتاب درآمدی بر دین اسلام
کتاب درآمدی بر دین اسلام نوشته پروفسور آنه ماری شیمل یکی از کتابهای تخصصی انتشارات دانشگاه شهیدبهشتی برای استفاده دانشجویان و پژوهشگران است.
دانشگاه شهید بهشتی یکی از معتبرترین دانشگاههای دولتی ایران است که از سال ۱۳۳۸ به عنوان یکی از مراکز علمی معتبر فعالیت خود را آغاز کرده است. این دانشگاه ۱۹ دانشکده، ۳ پردیس و ۱۶ پژوهشکده و مرکز مطالعاتی و تحقیقاتی دارد.
انتشارات دانشگاه شهید بهشتی (دانشگاه ملی سابق) با نام اداره انتشارات در سال ۱۳۵۲ فعالیت خود را آغاز کرد، این مجموعه از سال ۱۳۵۳ مرکز فروش کتاب خود را هم در دانشگاه تاسیس کرد.
دکتر علی آموزش اولین مدیر این انشارات بود. این انتشارات سال ۱۳۵۴ با نام «دفتر انتشارات و تامین منابع درسی» فعالیت خود را بهطور مستقل از اداره روابط عمومی دانشگاه گسترش داد.
فعالیت رسمی و سازمان یافته انتشارات و چاپخانه از سال ۱۳۵۹ با مدیریت دکتر رضا شعبانی شروع شد و بعد از چندین مرحله تغییر در سیستم، انتشارات دانشگاه شهید بهشتی در حال حاضر در زمینه چاپ و نشر آثار دانشگاهی و پژوهشی و مجلات بسیار توانمند است و آثار ارزشمندی در اختیار دانشجویان، اساتید و پژوهشگران قرار میدهد.
کتابهای انتشارات دانشگاه شهید بهشتی زیر نظر اساتید و متخصصین هر رشته منتشر میشوند و بهترین و جامعترین اطلاعات را در اختیار خوانندگان قرار میدهند تا هم دانشجویان این دانشگاه و هم دانشجویان دانشگاههای دیگر و علاقهمندان بتوانند به راحتی به کتابهای مورد نیازشان دسترسی داشته باشند.
درباره کتاب درآمدی بر دین اسلام
ترجمهای که در دست دارید، برگردان کتاب درآمدی بر دین اسلام اثر ارزشمند آنهماری شیمل است. وی از پژوهشگران برجستۀ کشورهای غربی در عصر ماست، که در حوزۀ شرقشناسی و اسلامشناسی پژوهشهای ارزندهای ارائه داده است. البته، در این اثر، برداشت پروفسور شیمل از دین اسلام تا حد زیادی محدود به دیدگاه اهل تسنن دربارۀ اسلام است وی به دیدگاه مذهب شیعه کمتر توجه کرده است. چنین رویکردی در بررسی تاریخ اسلام در کشورهای اسلامی و توجه کمتر به کشور ایران، بهعنوان کشوری شیعهمذهب، نیز دیده میشود. این در حالی است که دهها پژوهشگر از کشورهای غربی، بهویژه اسلامپژوهان آلمانی از جمله زابینه اشمیت که، ورنر انده، یوزف فون اس، هاینس هالم، تئودر نولدکه، یولیوس ولهاوزن و پژوهشگران دیگر در زمینۀ اسلام و شیعهپژوهی بسیار فعال بودهاند و آثار بسیاری منتشر کردهاند.
توجه اروپاییان به اهمیت و عظمت دین اسلام و بهویژه به ترجمۀ قرآن مجید پیشنیۀ طولانی دارد. از ترجمۀ قرآن کریم توسط رابرت کتونی در سدۀ نهم میلادی گرفته تا تلاش روبرتوس کتهننسیس، آندرئا آریوابنه، سالومون شوایگر، الکساندر راسل، جورج سیل، آلویس اشپرنگر، ویلیام مویر، گوستاو ویل، گلدزیهر و دیگر پژوهشگران در سدههای بعدی نشانگر این واقعیت است. بااینحال، نگرش و دقتنظر شیمل در مقام یک محقق مسیحی غربی به دین اسلام در اثر درآمدی بر دین اسلام تحسینبرانگیز است.
خواندن کتاب درآمدی بر دین اسلام را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
دانشجویان و پژوهشگران ادیان و عرفان
حجم
۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۲۱۴ صفحه
حجم
۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۲۱۴ صفحه