کتاب فولادهای ماریجینگ
معرفی کتاب فولادهای ماریجینگ
کتاب فولادهای ماریجینگ نوشته وی شای و جانلی گوئو یکی از کتابهای تخصصی انتشارات دانشگاه شهیدبهشتی برای استفاده دانشجویان و پژوهشگران است.
دانشگاه شهید بهشتی یکی از معتبرترین دانشگاههای دولتی ایران است که از سال ۱۳۳۸ به عنوان یکی از مراکز علمی معتبر فعالیت خود را آغاز کرده است. این دانشگاه ۱۹ دانشکده، ۳ پردیس و ۱۶ پژوهشکده و مرکز مطالعاتی و تحقیقاتی دارد.
انتشارات دانشگاه شهید بهشتی (دانشگاه ملی سابق) با نام اداره انتشارات در سال ۱۳۵۲ فعالیت خود را آغاز کرد، این مجموعه از سال ۱۳۵۳ مرکز فروش کتاب خود را هم در دانشگاه تاسیس کرد.
دکتر علی آموزش اولین مدیر این انشارات بود. این انتشارات سال ۱۳۵۴ با نام «دفتر انتشارات و تامین منابع درسی» فعالیت خود را بهطور مستقل از اداره روابط عمومی دانشگاه گسترش داد.
فعالیت رسمی و سازمان یافته انتشارات و چاپخانه از سال ۱۳۵۹ با مدیریت دکتر رضا شعبانی شروع شد و بعد از چندین مرحله تغییر در سیستم، انتشارات دانشگاه شهید بهشتی در حال حاضر در زمینه چاپ و نشر آثار دانشگاهی و پژوهشی و مجلات بسیار توانمند است و آثار ارزشمندی در اختیار دانشجویان، اساتید و پژوهشگران قرار میدهد.
کتابهای انتشارات دانشگاه شهید بهشتی زیر نظر اساتید و متخصصین هر رشته منتشر میشوند و بهترین و جامعترین اطلاعات را در اختیار خوانندگان قرار میدهند تا هم دانشجویان این دانشگاه و هم دانشجویان دانشگاههای دیگر و علاقهمندان بتوانند به راحتی به کتابهای مورد نیازشان دسترسی داشته باشند.
درباره کتاب فولادهای ماریجینگ
در ان کتاب، فولاد ماریجینگ، ساختار و خواص مکانیکی آن به تفصیل بررسی و پدیدههای موجود در دماها و زمانهای مختلف فراروی آن از نظر موادی مطالعه شدهاند. در بخش انتهایی نیز به منظور شناخت و تحلیل صحیح پدیدهها و پیشبینی خواص ارتقادهنده شبیهسازی با استفاده از الگوی شبکه عصبی مصنوعی تشریح شده است.
خواندن کتاب فولادهای ماریجینگ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
گروه های مهندسی صنایع هستهای، نظامی و دفاعی، هوافضا، صنعت نفت و پتروشیمی و متخصصان کارخانههای تولید فولاد مخاطبان این کتاباند.
حجم
۸٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۷۴ صفحه
حجم
۸٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۷۴ صفحه
نظرات کاربران
این کتاب مربوط به رشته مهندسی مواد گرایش متالورژی است مثل بسیاری از کتاب های دیگر این رشته که به اشتباه در دسته بندی مهندسی صنایع قرار داده شده اند.