معرفی و دانلود کتاب علوم و دین و معنویت در آستانه قرن بیست و یکم pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب علوم و دین و معنویت در آستانه قرن بیست و یکمsubscriptionAvailable

کتاب علوم و دین و معنویت در آستانه قرن بیست و یکم

۳.۳(از ۸ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب علوم و دین و معنویت در آستانه قرن بیست و یکم

کتاب علوم و دین و معنویت در آستانه قرن بیست و یکم نوشته مهدی گلشنی است. این کتاب سعی دارد علوم دین معنویت را در دنیای مدرن بررسی کند.

درباره کتاب علوم و دین و معنویت در آستانه قرن بیست و یکم

این کتاب در یک مقدمه و چهار بخش نوشته شده است.

بخش اول وضعیت علم و دین در قرون هفدهم و هجدهم را بررسی می‌کند، بخش دوم به وضعیت علم و دین در قرن نوزدهم و نیمه اول قرن بیستم می‌پردازد که این عناوین را مورد بررسی قرار داده است: رشد علم در قرن نوزدهم، برخورد جریان های فکری با دین در قرن نوزدهم و برخورد جریان های فکری با دین در نیمه اول قرن بیستم. بخش سوم احیای دین و معنویات در چند دهه گذشته و علل آن نام دارد که مواردی چون: روشن شدن نقایص و آثار منفی علم سکولار، روشن شدن آثار فردی اجتماعی دین، تزلزل تحویل گرایی، محدودیت های علمی و نظری علم، مبتنی بودن علم بر مفروضات متافیزیکی و تضعیف ایده مغایر علم و دین را مورد بررسی قرار داده است. بخش آخر هم شواهد احیاء نام دارد.

خواندن کتاب علوم و دین و معنویت در آستانه قرن بیست و یکم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به علوم دینی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب علوم و دین و معنویت در آستانه قرن بیست و یکم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:علوم و دین و معنویت در آستانه قرن بیست و یکم
تعداد صفحه‌ها:۶۲ صفحه
قیمت کتاب:۴۷۷۰۰ تومان

محمدرضا قراغانی
۱۴۰۴/۰۹/۰۸

اولا باید بگم دکتر گلشنی از بزرگان و ادم حسابی های فیزیک کشوره و حیفه که بسیاری از کتاب هاش اصلا توی طاقچه نیست. دوما که کتاب های دکتر گلشنی جوری نیست که بشه خوند و رد شد.اصلا کتابی نیست که...بیشتر

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۲/۰۲/۰۸

کتاب بخوبی نوشته نشده بود...میتوانست خیلی بهتر باشد.