معرفی و دانلود کتاب چگونه بر فشارهای روانی غلبه کنیم؟ + خلاصه رایگان

کتاب چگونه بر فشارهای روانی غلبه کنیم؟

۴.۰(از ۱ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب چگونه بر فشارهای روانی غلبه کنیم؟

«چگونه بر فشارهای روانی غلبه کنیم؟» کتابی نوشته احمد علامه فلسفی( -۱۳۳۰)، پژوهشگر و مدرس علوم روان‌شناسی است. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «استرس» را در زبان فارسی، می‌توان به تنیدگی و فشارهای شدید روانی ترجمه کرد. لذا وارد شدن استرس، حالتی است که بر اساس عدم تعادل میان خواسته و انتظارات ما که عمدتاً منشاء بیرونی دارد و نیز عدم توانایی ما در تحقق بخشیدن آن‌ها است. بدیهی است وجود چنین عدم تعادلی می‌تواند منجر به تبعات و عوارض روحی و روانی، فیزیولوژیکی و جسمانی که سلامت و سعادت ما را به مخاطره بیندازد، بشود. مقابله با استرس و مدیریت آن، نسبت به یک مسئله کاملاً یکسان، از نظر نشان دادن واکنش‌های روان‌شناختی، عاطفی، رفتاری و جسمانی مبتنی بر ویژگی‌ها و خصائص شخصیتی آن‌ها، متفاوت خواهد بود یعنی وقوع یک حادثه کوچک برای فردی ممکن است به اندازه یک کوه بزرگ پراسترس و خردکننده و دردناک باشد و واکنشی غیر قابل کنترل و غیرمنطقی از خود نشان دهد و دچار ترس، افسردگی، خشم و بیماری روان‌تنی و جسمانی مانند: فشار خون بالا، افسردگی، اضطراب، کاهش تمایلات جنسی، اختلال در خوابیدن، و ... دیگر گردد. اما عیناً همین مسئله برای فرد دیگر تأثیر منفی و یا مخربی به همراه نیاورد و آهنگ رفتار، گفتار و کردار او دستخوش تغییری نشود و یا حداقل تحت تأثیرات جزئی و کم‌اهمیت قرار گیرد. به عبارت دیگر از مقاومت و خودکنترلی بالایی برخوردار باشد و در برابر استرس وارده، در کمترین حد ممکن آسیب ببیند.» این کتاب کوشیده است مبحث فشارهای روانی را از جنبه‌های وراثتی و اکتسابی و راه‌های مقابله و کنترل آن را توضیح دهد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چگونه بر فشارهای روانی غلبه کنیم؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:چگونه بر فشارهای روانی غلبه کنیم؟
عنوان انگلیسی:How to Prevail Over Stress?
موضوع:موفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
شابک:۹۷۸۶۰۰۶۱۷۰۳۲۹
تعداد صفحه‌ها:۷۵ صفحه
قیمت کتاب:۱۵۰۰۰ تومان

۱۴۰۱/۰۷/۰۸

این کتاب با زبانی ساده، روان، گویا، جذاب و عامه میاد که استرس رو تو مبحث روانشناسی باز می کنه. انواع استرس رو می گه. عوامل ایجاد انواع استرس ها رو می گه با راهکارها و یا پیشنهاداتی تو برطرف...بیشتر

بریده‌هایی از کتاب

sourina
افزایش بی‌رویه جمعیت با عدم تطابق رشد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و امکانات بهداشت و آموزش و سایر ضروریات حیاتی در جامعه. کاهش روزافزون مسائل عاطفی، انسانی، معنویات و اخلاق و نیز بروز لجام گسیختگی در شیرازه روابط کانون خانوادگی.
sourina
افزایش روزافزون فقر، تورم و بیکاری و جرم و جنایت. معلولیت‌های جسمی و یا ذهنی. بروز انواع بیماری‌های مزمن و لاعلاج. تنزل ارزش‌های اخلاقی، معنویات، حرمت کانون خانوادگی، نظام فرهنگی و مبانی دینی. بی‌تردید نحوه مقابه انسان با وقایع و عوامل استرس‌زا، بستگی به وجود ویژگی‌های شخصیتی، سن، تجارب و چگونگی تربیت و آموزش‌های اولیه دوران کودکی و نیز رویدادهای گذشته‌ی او دارد.
sourina
وقوع یک حادثه کوچک برای فردی ممکن است به اندازه یک کوه بزرگ پراسترس و خردکننده و دردناک باشد و واکنشی غیر قابل کنترل و غیرمنطقی از خود نشان دهد و دچار ترس، افسردگی، خشم و بیماری روان‌تنی و جسمانی مانند: فشار خون بالا، افسردگی، اضطراب، کاهش تمایلات جنسی، اختلال در خوابیدن، و سایر ابتلائات دیگر گردد.
sourina
می‌توانیم زندگی خویش را مملو از استرس و پرتنش کنیم و یا برعکس می‌توانیم یک زندگی نسبتاً با آرامش امنیت خاطر و با حداقل دغدغه و تشویش ذهنی داشته باشیم.
sourina
فرد به خاطر خصوصیات کامل‌گرایی و وسواس ذهنی و عملی، توقعات و انتظارات خارج از حد از خویشتن دارد تا جایی که مقید است که هیچ‌گاه اشتباهی نباید مرتکب شود و همه کار را باید دقیق، به موقع و بدون هیچ نقصی انجام دهد تا هرگز مورد انتقاد و حتی مورد تذکر کسی قرار نگیرد.
sourina
اگر انسان، بدون خودشناسی، خودسازی، خداشناسی و علم‌النفس و نیز بدون تزکیه نفس، تهذیب اخلاق و مراقبه، هر چه بیشتر مراتب و مراحل پلکانی منصب و مقام و جایگاهی بالاتر را طی کند، بدیهی است دچار توهم قدرت شده و احساس خودبزرگ‌بینی و منحصر به فرد بودن می‌کند
sourina
اگر فردی با سوءاستفاده از مقام و موقعیت، شغل و حرفه خود، به مردم و مملکت و آرمان اخلاقی و اجتماعی خویش متوسل به ظلم، تجاوز و ارتشاء و عوام‌فریبی و خیانت شود. بی‌تردید جهنمی سوزان از سونامی استرس مهلک برا ی خود و اعضاء خانواده خویش ایجاد می‌کند.
sourina
برخی از اشخاصی که به بالاترین مقامات عالی رتبه کشوری و یا لشگری نائل می‌شوند، آن قدر جذب، شیفته‌ی و وابسته‌ منصب، مقام و موقعیت خویش می‌شوند که گویی دیوار عظیم و ضخیمی از غرور، تکبر، نخوت، خودخواهی، خودکامگی، قدرت‌طلبی میان او و مردم به ویژه نزدیکان و عزیزان او ایجاد می‌شود که حتی آن‌ها را نمی‌بینند و صدای آن‌ها را نمی‌شنوند و یا از نیازمندان آبرومند دستگیری و دلجویی به عمل نمی‌آورند
sourina
استرس ناشی از شغل و محیط کار: احساس عدم امنیت شغلی. نداشتن اطلاعات، مهارت و تجربه لازم در انجام وظایف محوله. وجود سوء مدیریت و ضعف مدیریت، تبعیض و بی‌عدالتی.
sourina
ھ- چهار مورد از مشکلات هیجانی و عاطفی: به دلایل گوناگون جدا شدن از دوستی صمیمی. شکست و ناکامی در عشق، احساس عدم رسیدگی به فرد مورد علاقه. از دست دادن یک شئی با ارزش. سوءاستفاده دیگران از رفتار صمیمانه و دوستانه.