دانلود و خرید کتاب عصایت را به میله های زندان بزن موسی فرشته مرادی
تصویر جلد کتاب عصایت را به میله های زندان بزن موسی

کتاب عصایت را به میله های زندان بزن موسی

معرفی کتاب عصایت را به میله های زندان بزن موسی

کتاب عصایت را به میله های زندان بزن موسی نوشته فرشته مرادی و حسن هوشمند در انتشارات امام موسی صدر به چاپ ریسده است.

درباره کتاب عصایت را به میله های زندان بزن موسی

این اثر زندگی‌نامه امام موسی صدر، مجتهد شیعه و مؤسس مجلس اعلای شیعیان لبنان است. کتاب شانزده فصل دارد و با زبانی ساده و روان به شرح زندگی و فعالیت‌های امام موسی صدر می‌پردازد.

خاندانی به نام صدر، لبنان، باشگاه بزرگ فرهنگی، گدایی ممنوع، الگویی برای زنان، جبل عامل، چمران، خون بس، مجلس اعلا، جنوب چراگاه اسرائیل نیست، مبارزۀ منفی، أمل یا هستۀ مقاومت لبنان، مسیح مسلمان، جنگ‌های داخلی، فرار مجاهدان و رجعت عناوین فصل‌های این کتاب‌اند.

کتاب در عین رعایت گزیده‌گویی و اختصار، اطلاعات متنوع و تصویر موجز و در عین حال، کاملی از امام موسی صدر ارائه می‌دهد.

 خواندن کتاب عصایت را به میله های زندان بزن موسی را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم

 همه علاقه‌مندان به شناخت شخصیت‌های تاثیرگذار تاریخ معاصر مخاطبان این کتاب‌اند.

بخشی از کتاب عصایت را به میله های زندان بزن موسی

جنوب لبنان، خصوصاً منطقه جبل‌عامل روزگاری مهد تشیع بود و علما و فضلای بزرگی در این سرزمین پرورش یافتند. البته، بیشتر ایشان در نتیجه ظلم و جور امرای عثمانی یا به شهادت رسیدند و یا مانند اجداد سید موسی، به‌ناچار آوارگی و هجرت را برگزیدند. پس از فروپاشی امپراطوری عثمانی نیز تحولات سیاسی و اجتماعی و پس از آن، تسلط استعمار فرانسه، مزید بر علت شدند تا شیعیان جنوب، بیش‌ازپیش در محرومیت و عقب‌ماندگی به سر برند. حتی در دوران استقلال نیز بقایای فئودال‌های متنفذ اجازه نمی‌دادند تا ایشان، از وضعیت اسف‌بار خویش رهایی یابند. در این اوضاع‌واحوال تنها سرمایه‌ای که برای این مردم باقی مانده بود، حضور اندک رهبران گران‌قدری چون سید عبدالحسین شرف‌الدین بود که یکی از اصلاح‌گران فعال زمان خود محسوب می‌شد و عمر خویش را صرف مبارزه و مقابله با استعمار فرانسه کرده بود. او در یکی از سفرهایش به ایران، با خویشاوندانش یعنی خانواده صدر ملاقات کرد و پس از گفتگو با سید موسی، تحت تأثیر ویژگی‌های شخصیتی این طلبه جوان قرار گرفت.

سید موسی هم در زمان اقامت خود در نجف دو بار به صور سفر کرد. در این سفرها، علامه شرف‌الدین تمامی تلاش خود را به کار گرفت تا ضمن آشناکردن سید موسی با لبنان، بذر علاقه به شیعیان مظلوم این دیار را در دل وی بکارد و مقدمات جانشینی‌اش را، پس از خود فراهم کند و چنین نیز شد.

تکلیف خود می‌دانم که برای آن‌ها کاری انجام دهم. چیزهایی که از ایران می‌دانید خود نیز می‌دانم. شاید بیشتر از شما هم بدانم. می‌دانم که موقعیت‌های خوبی در ایران وجود دارد. اما از تکلیف شرعی نمی‌توان خلاص شد.

مدتی بعد علامه شرف الدین دارفانی را وداع گفت و فرزندانش برای عمل به توصیة پدر از سید موسی دعوت کردند تا رهبری شیعیان لبنان را عهده‌دار شود. دعوتی که از جانب بزرگانی همچون آیت‌الله بروجردی و آیت‌الله سید محسن حکیم نیز به استجابت آن سفارش شد.

F Z
۱۴۰۲/۱۰/۱۰

زندگی این بزرگ مرد واقعا خواندنی ست. عجیبه که این مرد انقدر ناشناخته ست.

حجم

۱۳٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۱۱۲ صفحه

حجم

۱۳٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۱۱۲ صفحه

قیمت:
۴,۲۰۰
تومان