دانلود و خرید کتاب زیر گنبد کبود: صور خیال در شعر کودک و نوجوان ایران عبدالمجید نجفی
تصویر جلد کتاب زیر گنبد کبود: صور خیال در شعر کودک و نوجوان ایران

کتاب زیر گنبد کبود: صور خیال در شعر کودک و نوجوان ایران

معرفی کتاب زیر گنبد کبود: صور خیال در شعر کودک و نوجوان ایران

عبدالمجید نجفی( -1338)، کارشناس ادبیات فارسی است. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «ادبیات کودکان حوزه‌ای بسیار مهم در فرهنگ نوشتاری است؛ کودکان از آن لذت می‌برند و بزرگ‌سالانی که فرصت خواندن دارند و ریشه‌های درخت کودکی در باغ دل آنان کاملاً خشک نشده، البته از این نوع ادبیات لذت می‌برند؛ چرا که مجال آن را می‌یابند تا بارها و بارها به رویاهای کودکی بازگردند و هم‌پای کودکان خود در شادی‌هایی سهیم شوند که زندگی ماشینی و به‌اصطلاح مدرن امروزی مجالی برای کودک شدن باقی نگذاشته است. این حوزه از ادبیات در طول سالیان دراز استعدادهای درخشانی پرورش داده است. چه بسیار دانشمندان و اندیشه‌ورزان سترگی که در زمان کودکی، بخت برخورداری و هم‌صحبتی با کسی را داشته‌اند که برای آنان افسانه بگوید و شعر و ترانه بخواند. ادبیات کودکان و به تبع آن، شعر کودک و نوجوان جذب می‌کند، تحت تأثیر قرار می‌دهد و البته تأثیر می‌پذیرد. شخصیت‌هایی مثل ملک محمد، خاله سوسکه، پیرزن و کدو قلقله‌زن، شنگول و منگول و حبه انگور و ده‌ها شخصیت به‌یادماندنی در قصه‌های کودکان و لالایی‌ها و متل‌ها و چیستان‌ها و اشعاری که کودکان در حین بازی با همدیگر و هم‌صدا می‌خوانند، قسمت‌های عمده‌ای از طبیعت، ذهن و روح انسان‌هاست و ما را نه تنها به دنیای کودکان بلکه به اسطوره‌های اصلی و آرمانی ارتباط می‌دهد.»
ꀤꪑ soᠻɪᷧ

بدنسازی و آماده سازی ورزشکاران در دوران رشد
تئودور بومپا
فرهنگ توصیفی اصطلاحات روایت شناسی
محسن محمدی فشارکی
سرگذشت یک روستایی (جلد اول)
امیل ارکمان
مقدمه‌ای بر مراحل خلق و تولید (مجموعه مسائل ادبیات کودکان ۲)
نادر ابراهیمی