کتاب سفری که پرماجرا شد
معرفی کتاب سفری که پرماجرا شد
کتاب سفری که پرماجرا شد نوشته بنفشه رسولیان بروجنی است. کتاب سفری که پرماجرا شد داستانی جذاب برای کودکان علاقهمند به داستان است که نشر مهرستان منتشر کرده است. داستان کتاب سفری که پرماجرا شد در زمان پیامبر اتفاق میافتد.
درباره کتاب سفری که پرماجرا شد
سفری که پرماجرا شد داستان چند کودک است که در لابهلای شیطنتها و بازیهایی که دارند متوجه شلوغی مدینه میشوند. پرس و جو میکنند و متوجه میشوند که پیامبراکرم صلی الله علیه و آله و سلم فراخوان دادهاند تا همه مسلمانان در مدینه جمع شوند برای حرکت به سمت مکه و سفر حج. هانی شخصیت اول داستان کل قصه را روایت میکند. او و دوستانش خوشحال هستند که همراه خانواده و پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلمبه سفر میروند. در مسیر هانی از پیامبر اکرم و اتفاقاتی که در راه میافتد قصههایی را تعریف میکند و شیفته پیامبر و خلق و خویشان میشود. در مکه و به هنگام اعمال حج امیرالمومنین علی علیه السلام از ماموریت یمن آمده و به بقیه مسافران پیوستهاند. شخصیت امیرالمومنین علیه السلام برای هانی و دوستانش جذاب میشود و درباره ایشان با همدیگر گفتگو میکنند. هانی در پایان داستان جریان غدیر را تعریف میکند و بسیار خوشحال است که در این واقعه بسیار مهم بوده است.
خواندن کتاب سفری که پرماجرا شد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان که داستان دوست دارند پیشنهاد میکنیم.
واقعا کتاب خیلی قشنگی هستش عالی 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
بسیار عالی و زیبا💯
داستان پیرامون ماه های پایانی زندگی پیامبر عزیزمان است و سفر حج الوداع اما با روایت شیرین و از دریچه نگاه بچه های کاروان...طنز قشنگی دارد و تصویرگری خوبی کع اگر کمی حوصله و خلاقیت بخرج داده شود می تواند
عالی من این کتاب اینقدر دوست دارم ۵ ستاره کمه من به این کتاب⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ۱۰ برابر این ستاره میدهم
من این کتاب را از کتابفروشی خریدم و خوندم کتاب جالبی هست اما صفحه آرایی خوبی نداره و جذاب نیست فکر می کنم این یک کتاب برای سن ۸ تا ۱۲ سال مناسب باشه
خیلی عالی 🍃🖇️
کتاب خوبی هستش با دوستان قراره این کتاب رو سر کلاس اجرا کنیم
این کتاب های قشنگ تر و آموزنده تر رو چرا به طاقچه بینهایت اضافه نمی کنید؟
کتاب در مورد چندتا بچه ی بازیگوش عرب هست که در زمان حضرت محمد ( ص ) زندگی میکنن و با خوندن این کتاب کمی از حال و هوای اون موقع رو میتونید درک کنید ... از پیرمرد بداخلاق تا
این کتاب دربارهی واقعهی غدیرخم است. تصویرهای کتاب با کیفیت است. کتاب خیلی روان و شیرینی را خواهید خواند. و البته که طنز کتاب ، شما را به هیچ وجه خسته نمیکند. سفری که پرماجرا شد من بزرگسال را به