کتاب عروسک کج و کوله
معرفی کتاب عروسک کج و کوله
عروسک کج و کوله از مجموعه داستانهای شکر خدا نوشته کلر ژوبرت است.
در این مجموعه، سه داستان با موضوع شکرگزاری آمده که در انتهای هرکدام از این داستانها، قهرمانان، خداوند را به خاطر یکی از نعمتهای خوبش شکر میکنند.
آرامش، قناعت و خوشقولی سه نعمتی هستند که درقالب سه داستان در این کتاب به کودکان یادآوری میشوند.
خواندن کتاب عروسک کج و کوله را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این مجموعه برای آشنا کردن کودکان با نعمتهای خداوند و مفهوم شکرگزاری نوشته شده است و مخاطبان آن، کودکان دبستانیاند.
درباره کلر ژوبرت
خانم کلر ژوبرت که متولد سال ۱۹۶۱ میلادی (۱۳۴۰ ش) است در یک خانواده مسیحی در پاریس به دنیا آمده است او در نوزده سالگی به دین اسلام مشرف شد و با یک دانشجوی ایرانی ازدواج کرد. خانم ژوبرت که علوم تربیتی و ادبیات کودک خوانده، حالا در ایران زندگی میکند و برای کودکان کتاب می نویسد.
او مهارت خاصی در توصیف حقایق زندگی به زبان کودکان دارد در کتابهایش دنیا را به خوبی ترسیم میکند و اتفاقات تلخ و شیرین زندگی را به زبان ساده و روان برای کودکان میگوید.
درخت سوخته، نقاش چهرهها، خواهر اضافی، در جستجوی خدا و داستانهای موموشی از جمله کتابهای کلر ژوبرت برای کودکان است.
خانم کلر زوبرت خیلی کتاب نوشتند . بیشتر کتاب ها یا بهتره بگم همه ی کتاب هاشون با مفاحیم قرآنی پر شدند . زندگی نامه ایشون آخر یکی از کتاب هاشون که ماجرای یک موش کور بود نوشته شده .
با سلام داستانهای خانم ژوبرت واقعا عالی و آموزنده هست من چند تا از کتاباشون رو هم برا بچههام تهیه کردم. همشون هم با مفاهیم قرآنی همراهه.
کتاب های خانم کلر ژوبرت عالی هستند خدا توفیقشون بده
خیلی خوب بود آموزشی بود😗🎀
خیلی قشنگ بود از خانم کلرژوبرت متشکرم که با ظرافت و هنرمندی اینقدر خوب نکات رو به بچه ها یاد میدن
عالی بود
این مجموعه داستان های تخیلی با مفاهیم اخلاقی داره و کودک پسنده به شرطیکه جمله آخر داستان ها که درواقع پیام اصلی و نتیجه گیری هست رو برای بچه نخونیم و با سوال و فعالیت کاری کنیم خودش کشف کنه.
واقعا کتاب خوبیه موقعی که آدم حوصله اش سر بره می تواند این کتاب را بخواند.
دوستش نداشتم خیلی. بهنظرم برای بچهها ملموس نیست. گنگه. هرچند مفید به نظر میاد.
شما مسلمانان نیستید که پول میگیرید