با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتیات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

کتاب شغل شریف
۳٫۰
(۸)
خواندن نظراتمعرفی کتاب شغل شریف
محمد علی جعفری( -۱۳۶۶)، نویسنده است.
در بخشی از داستانهای کوتاه کتاب به نام «زنی در سایه» میخوانیم:
«سعید از پای ماشین تا اتاق نشیمن را تندتر از همیشه و البته خوشحالتر از هر روز پیمود. یک شاخه گل رز آبی هلندی را، که از توی دستهگل یکی از مریضهایش بیرون کشیده بود، بو کشید و سحر را صدا زد. صدا توی خانهای که انگار خالی از سکنه بود، پیچید. مثل کمیتۀ جستوجوی مفقودان شروع به تفحص کرد؛ هال، پذیرایی، اتاق خواب، و سرویسهای بهداشتی. نجیبانه گمان میکرد حتماً سحر برایش برنامه غافلگیرکنندهای دارد. رفت توی اتاق خواب. چقدر همه چیز به نظرش تر و تمیز میآمد. بوی خوش اسپری سحر خستگیاش را حسابی کم کرد. «گلی خانم کجایی؟» و زد زیر آواز.
ـ تو چه باشی، چه نباشی پیشم بمونی یا جدا شی
ـ من واسهت عوض نمیشم. من واسهت عوض نمیشم
سعید نه فقط مانند هر موجود نر دیگر برای جذب مادیانش، بلکه مثل فرهیختهای سرخوش و عاشق برای گلی خانمش میخواند. هیچ کس واقعاً در خانه نبود و تنها صدایی که به گوش میرسید، صدای موتور یخچال بود.
«هر جا باشد پیدایش میشود. » این تنها جملهای بود که وقتی با یک تکه نان ته بشقاب کشک و بادمجانش را پاک کرد، مدام از سر و کول ذهنش بالا میرفت. «کشک و بادمجان سحر این قدر خوشمزه نبودا؛ قبلاً ها!»
نیم ساعت اول را خوشخیالانه منتظر ماند. سعی کرد خونسرد باشد. حتی چند نفس عمیق هم کشید تا روحیهاش را از دست ندهد یا شاید به خودش روحیه بدهد. اما همۀ نکات روانشناسانه بعد از نیم ساعت رنگ باختند. کم کم ردّ پای دلهره داشت پیدا میشد.»
موکب رنگیپنگی![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بهزاد دانشگر
مسافر جمعهسمیه عالمی
نیمه پنهان یک اسطورهاحد گودرزیانی
بفرمایید بهشتمحدثهسادات طباطبایی
بدون مرزهاشم نصیری
وقت بودنجلیل سامان
راهی برای رفتنمریم عرفانیان
مرتضی آیینه زندگی ام بودمرتضی سرهنگی
لبخند مسیحسارا عرفانی
رستاخیز عاشقیمحمد سرشار
روزهای بیآینه (خاطرات منیژه لشکری، همسر آزاده خلبان، حسین لشکری)گلستان جعفریان
احضاریهعلی موذنی
موکب آمستردامبهزاد دانشگر
وقتی که قم تب کردگروه نویسندگان
منوچهر مدق؛ به روایت فرشته ملکی همسر شهید (جلد اول)مریم برادران
جنگ خیابانی![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سیدنظام مولاهویزه
تپه های لاله سرخغلامرضا نباتی
پرواز شماره ۲۲عصام عبدالوهاب الزبیدی
والعصر بخوانالهام طاوسی
میرزا صادق مجتهد تبریزیجعفر مرادحاصلی
فرهنگ عبدالقادر مراغیطغرل طهماسبی مراغی
فخرالدین حجازیسیدمحمدجواد قربی
هناسهراضیه بهرامی راد
داستان های کارگاهی؛ سه شنبه های عزیزراضیه تجار
دعوت به کرکوکحسن شیردل
حجم
۷۱٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۱۰۴ صفحه
حجم
۷۱٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۱۰۴ صفحه
قیمت:
۳۱,۰۰۰
تومان
نظرات کاربران
داستانک هایی با محوریت فرزندآوری بعضی داستانها کشش خوبی داشت و بعضی ضعیف تر بود ولی در کل تلنگر خوبی است مخصوصا برای کسانی که مخالف فرزندآوری هستند.
زیاد مفید و کاربردی نبود