کتاب ستون ۱۴۵۳
خواندن نظراتمعرفی کتاب ستون ۱۴۵۳
«ستون ۱۴۵۳» داستان سفرنامه کربلایی است در یک تصادف اتومبیل به دست قهرمان داستان که در حال خروج از مرز عراق بوده، میافتد. این دست نوشتهها و آنقدر جالب و جذاباند که خواننده تصمیم میگیرد آنها را منتشر کند.
«ستون ۱۴۵۳» به تازگی منتشرشده و در کمتر از یک هفته به چاپ چهارم خود رسیده است.
نام این اثر برگرفته از آخرین ستون از ستونهای مسیر پیادهروی نجف تا کربلا است که بعد از آن حرم سید الشهدا(ع) قرار دارد.
مسلم ناصری که ناصری پیش از این کتاب، رمان «باغی طوطی» را درباره زندگی «میثم تمّار» نوشته است، در این کتاب، در کنار نقل روایات تاریخی مرتبط با واقعه کربلا و بیان حال و هوای پیادهروی اربعین، سفری میان حال و گذشته دارد که در جایی از داستان این دو زمان با هم تلاقی پیدا میکنند:
«به مرز که رسیدم شروع کردم به ورقزدن برگهای نیمهسوخته تا شاید نشانی از نویسندهاش پیدا کنم. خیلی جذاب نوشته شده بود. فکر میکردم داستان میخوانم. هرچه پیشتر میرفتم، بیشتر جذب میشدم. نویسنده با قلم روان و زبان شیرین و خودمانی خاطرات روزانۀ سفر زیارتیاش را تا همان روز نوشته بود. گاه خنده بر لبانم نقش میبست و گاه بیاختیار اشکم جاری میشد. با خواندن نوشتهها گویی کسی که اکنون نبود روحش در تن و جان من رسوخ میکرد. نوشتههای من در برابر یادداشتهای دفتر نیمهسوخته ابتدایی بود. هرچه ورق میزدم، شگفتیام بیشتر میشد. نویسنده با حوصله تاریخ زده بود و هرچه را دیده و شنیده و حس کرده بود نوشته بود. حتی چیزهایی را که گاهی احساس میشود بیخودیاند ولی بعد که به آن فکر میکنی میفهمی بخشی از زندگی است و اگر نباشند زندگی معنا ندارد.»
پابهپای باران؛ دو گزارش از خرمشهر![]()
مرتضی سرهنگی
عصرهای کریسکان: خاطرات امیر سعیدزادهکیانوش گلزار راغب
ماهیها پرواز میکنندمریم بصیری
سنگر علافهااکبر صحرایی
یادگاران؛ کتاب فرزند کشمیر (شهید سیدقلبی حسین رضوی)محمدعلی جعفری
گلستان یازدهم: خاطرات زهرا پناهیروا ، همسر سردار شهید علی چیتسازیانبهناز ضرابیزاده
عهد دل![]()
حضرت زینب اسوه صبر و استقامتواحد پژوهش انتشارات کتاب جمکران
بر شانه های اقیانوس؛ جلد اولعلی رهبراسلامی
عالم ذرمحمدرضا اکبری
به گمونم کتاب جذاب و خوبی باشه ارزش خرید وخوندن داره اونمدر مورد اربعین
ترکیبی از سفرنامه و رمان. از طرفی نویسنده سفرنامهی عراق خود را نگاشته، و از طرفی حادثهی تاریخی «اثیب یمانی» را بازگو میکند. همچنین با نوشتن سفرنامه از زبان شهیدی گمنام، به حادثهی تروریستی سال ١٣٩۵ نیز اشاره میکند. کتاب کمی چاشنی معمایی
نسخه چاپی اش رو همون روز که چاپ شد خریدم 😊
بنظر من داستان خیلی دلنشینی بود. خاطرات سفر اربعین با قلمی جذاب به نگارش در اومده. نوشتن درباره این نهضت بزرگ اسلامی ممکنه سخت باشه ولی اینجا خاطرات بسیار زیبا و جذاب در تلفیق با اشاره به بعضی رویدادهای تاریخی
من نپسندیدم. به نظر نثر جذابی نداره.ِداستان هم کشش و گیرایی خاصی نداره و حتی در انتها هدف و نتیجه خاصی هم نداشت. ایده کتاب جالب بود ولی نتونسته بود از این ایده ماجرای خوبی دربیاره. کتاب باغ طوطی با قلم همین نویسنده
با در نظر گرفتن اینکه، این کتاب چرا و چه طور چاپ شده جالب بود...
کتاب جالبی بود به خصوص اینکه با نویسنده ای گمنام همراه میشدی اما به نظر من پیدا کردن نویسنده با وجود نشانه های زیادی که از خودش و همراهانش گذاشته بود کار غیر ممکنی نبود ساده ترین کار مراجعه به
نظر به حرکت عظیم و مردمی اربعین این کتاب گام قدرتمندی برنداشته است؛ امید است در آینده نویسنده ها با رمانهای قوی به این عرصه وارد شوند؛ نویسنده محترم تلاش کرده با مدل داستان نویسی نوین سه داستان را به
نثرکتابو شوخیهای بی مزه ش روی اعصابه ;نویسنده عقاید و افکارِ تندشو بی پرده بیان میکرد و این هم, حال آدمو به هم میزنه!! ایده ی اصلیِ کتابش جالب بود ولی بااین طرز نگارش, همون ایده ی خوب رو هم خراب