دانلود و خرید کتاب کارتوگرافی و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در برنامه ریزی شهری مهدی بابائی قره‌قانی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب کارتوگرافی و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در برنامه ریزی شهری

کتاب کارتوگرافی و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در برنامه ریزی شهری

معرفی کتاب کارتوگرافی و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در برنامه ریزی شهری

کتاب کارتوگرافی و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در برنامه ریزی شهری اثری از مهدی بابائی قره قانی، محمود مجاهد، محمد یزدانی و امیرحمزه زارع‌زاده است. در این کتاب کاربران نحوه کار با نرم افزار  GIS را می‌آموزند.

درباره کتاب کارتوگرافی و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در برنامه ریزی شهری

کارتوگرافی، علم ساختن نقشه است.

نرم‌افزار سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) طی سال‌های گذشته تا به امروز کاربردهای زیادی درزمینه‌های برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری در تمامی رشته‌های علوم زمین داشته است، اما کار طراحی نقشه در نرم افزار GIS برای دانشجویان و کاربران به دو دلیل با مشکل مواجه شده است: اولین دلیل در دسترس نبودن کتاب‌های مناسب در این زمینه است که طراحی و ترسیم نقشه‌ها در نرم‌افزار GIS را بیاموزد و دومین دلیل وجود نقشه‌های موجود است که از قبل تهیه‌ شده و در دسترس همه هستند. 

بنا به این شرایط و دلایل ایجاد شده، دانشجویان و کاربران در زمانی که باید نقشه طراحی و تولید کنند، به مشکل برمی‌خورند. اگر هم نقشه‌های موجود به ویرایش نیاز داشته باشند، کار برایشان ناممکن می‌شود. 

شیوه طراحی و ترسیم نقشه در نرم‌افزار سیستم اطلاعات جغرافیایی در رشته‌های مختلف یکسان است؛ در زمینه‌ برنامه‌ریزی شهری می‌توان به‌طور کامل با دکمه‌های ترسیم آشنا شد. کتاب کارتوگرافی و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در برنامه ریزی شهری ۵ فصل دارد و کاربران را با نحوه کار با این نرم افزار آشنا می‌کنند.

کتاب کارتوگرافی و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در برنامه ریزی شهری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب کارتوگرافی و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در برنامه ریزی شهری اثری برای تمام دانشجویان رشته عمران، مهندسان و نقشه‌کشان است.

بخشی از کتاب کارتوگرافی و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در برنامه ریزی شهری

کارتوگرافی: علم، هنر و فن ساختن نقشه «کارتوگرافی» می‌باشد که کلیه مراحل تهیه نقشه یعنی ژئودزی، عملیات زمینی، فتوگرامتری، ترسیم و چاپ را شامل میشود. این تعریف در کنفرانس‌های بین‌المللی کارتوگرافی مورد تائید بسیاری از کشورها قرارگرفته و از طرف سازمان ملل متحد هم پذیرفته شده است.

کارتو یا نقشه نگاری از ریشه لاتین Chartaبه معنای کاغذ و نقشه و کلمه یونانی Graphen یا Grapikos به مفهوم نوشتن و ترسیم کردن گرفته شده است و معادل آن را در زبان فارسی می‌توان نقشه نگاری در نظر گرفت.

واژه Charta (کارت) می‌تواند نشان دهنده موضوعات مختلف طبیعی، انسانی، اقتصادی و غیره باشد. این کلمه ریشه لاتین دارد که به همین صورت وارد زبان فرانسه شده و باقی مانده است، یعنی امروزه در زبان فرانسه نیز به نقشه‌های جغرافیایی «کارت» می‌گویند و علم تهیه نقشه را کارتوگرافی می‌نامند، در صورتیکه زبان انگلیسی واژه «Map» به جای واژه Charta به کار میرود و درنتیجه Mapping واژهای انگلیسی و معادل واژه فرانسوی Cartography است.

کارتوگرافی علم تهیه نقشه است. ازآنجاکه نمی‌توان قسمتی از سطح کره زمین را به اندازه واقعی خود بر روی صفحه تصویر کرد، باید عوارض و پدیده‌های مختلف زمین را به نسبت معینی کوچک نمود و این عمل بر اساس مبانی و اصول کارتوگرافی به نحوی انجام می‌گیرد که کاربران با توجه به نسبت کوچک شده و مشخصات فنی آن بتوانند به مقدار اصلی کمیت پی ببرند.

بسیار عالی
۱۴۰۰/۰۴/۲۹

بسیار عالی

yeganeh
۱۴۰۰/۰۵/۰۲

بسیااااار عالی پیشنهاد میکنم حتما مطالعه کنید

حجم

۱۲٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۲۸۹ صفحه

حجم

۱۲٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۲۸۹ صفحه

قیمت:
۱۵۰,۰۰۰
تومان