معرفی و دانلود رایگان کتاب صوتی نمایش صوتی داستان «بگو آره»
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب صوتی نمایش صوتی داستان «بگو آره»
off
subscriptionAvailable

کتاب صوتی نمایش صوتی داستان «بگو آره»

نوع کتاب
۳.۶ امتیاز(از ۱۴ رأی)

معرفی کتاب صوتی نمایش صوتی داستان «بگو آره»

نمایش صوتی داستان بگو آره، داستان کوتاهی نوشته توبیاس ولف است که ماجرای گفتگویی است که بین زن و شوهری درباره‌ی ازدواج کردن شکل می‌گیرید. شادی شریفیان داستان را به فارسی ترجمه کرده و کانون فرهنگی چوک آن را در اختیار شنوندگان قرار داده است. 

درباره‌ی نمایش صوتی داستان بگو آره

نمایش صوتی داستان بگو آره، داستان گفتگویی است که در حین شستن ظرف‌ها بین زن و شوهری درمی‌گیرد. مرد و زن در حال شستن و خشک کردن ظرف‌ها پس از شام هستند. مرد پیش خودش فکر می‌کند که شستن ظرف‌ها کاری است که باعث می‌شود زنش خوشحال شود ولی گفتگوی عجیبی که بین آن‌ها اتفاق می‌افتد همه چیز را تغییر می‌دهد. آن دو درباره‌ی ازدواج بین سیاه‌پوستان و سفیدپوستان و اینکه آیا کار درستی هست یا نه صحبت می‌کنند و اختلاف نظری که دارند، حالت عجیبی به شب آن‌ها می‌دهد.

نمایش صوتی داستان بگو آره را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر به داستان‌های کوتاه از نویسندگان معروف خارجی علاقه دارید، داستان بگو آره، مانند گریز دلپذیری برایتان است.

درباره‌ی توبیاس ولف

توبیاس ولف سال ۱۹۴۵ در آلاباما به دنیا آمد. اما در واشینگتن بزرگ شد. او مدتی در پالو آلتو، کالیفرنیا در کالیفرنیا به تدریس برنامه‌های داستان‌نویسی و ادبیات پرداخت.

توبیاس ولف به خاطر مجموعه‌های داستان کوتاه شهرت زیادی دارد. او در کنار ریموند کارور، ریچارد فورد، آن بیتی و دیگر نویسندگان مینی‌مالیست از پیشتازان داستان کوتاه امروز آمریکاست.

معروف‌ترین اثر وولف، زندگی این پسر است که از روی خاطرات کودکی خودش نوشته شده است. این کتاب جایزه کتاب لس‌آنجلس تایمز را به خود اختصاص داده است.

وولف سه بار برنده جایزه اُ- هنری شده و به خاطر مجموعه داستان‌های کوتاه، رمان‌ها و خاطراتش مورد تقدیر قرار گرفته‌است.

جملاتی از نمایش صوتی داستان بگو آره

_« من فقط نمی‌دونم اگر یه سفید پوست با یه سیاه پوست ازدواج کنه، چه عیبی داره؟ فقط همین»

_« فرهنگ اونا با ما یکی نیست. یکم حرف زدنشون رو گوش کن! حتی زبونشون هم زبون خاص خودشونه. از نظر من اصلا ایرادی هم نداره. من اصلا دوست دارم به حرف زدنشون گوش بدم.»

واقعا دوست داشت. به دلایلی این کار او را خوشحال می‌کرد. «ولی این فرق می‌کنه. یه نفر از فرهنگ اونا و یه نفر از فرهنگ ما. هیچوقت نمیتونن همدیگه رو درست و حسابی بشناسند.»

_«اونجوری که تو منو میشناسی؟»

_«آره اونجوری که من تو رو میشناسم.»

_«ولی اگر همدیگه رو دوست داشته باشند؟»

حالا تندتر ظرف‌ها را می‌شست. بدون اینکه به مرد نگاه کند. مرد فکر کرد و گفت: «حرف منو اینطور تعبیر نکن. یه نگاهی به آما بنداز. بیشتر این ازدواج‌ها شکست می‌خوره.

_«آمار؟»

زن داشت سرسری دستمالی روی بشقاب‌ها می‌کشید و با سرعتی دیوانه وار روی جا ظرفی تلنبارشان می‌کرد. خیلی از بشقاب‌ها هنوز چرب بودند و خرده غذاهای بین دندانه‌های چنگال‌ها مانده بود.

_«خب خارجی‌ها چطور؟ حدس می‌زنم درباره‌ی ازدواج دوتا خارجی هم همینطوری فکر می‌کنی.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب صوتی نمایش صوتی داستان «بگو آره» و شنیدن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب صوتی

نام کتابنمایش صوتی داستان «بگو آره»
موضوعداستان کوتاه، داستان خارجی
نویسندهتوبیاس ولف
مترجمشادی شریفیان
گویندهمهدی رضایی، زیبا حاجیان، علی شمسی
انتشاراتخانه داستان چوک
فرمت کتابMP3
حجم فایل کتاب۳۲.۲۴ مگابایت
مدت‌زمان۰ ساعت و ۱۲ دقیقه
قیمت کتابرایگان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

کاربر 10839502
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۱/۲۱

شاید منظورش اینه که گاهی فقط بودن یه آدم کنارت کافیه و سیاه و سفیدش فرق نداره

۰
کاربر 7173220
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۱۰/۱۰

زن چهره خودش را سیاه کرد تا بگوید ظاهر آدمها مهم نیست سیرت زیبا بهتر از صورت زیباست

۰
محبوبه
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۱۰/۰۳

آخر داستان چی شد؟ غریبه کی بود؟ مرده توهم زده بود اصلن زن داشت یا نه؟🤔

۰
کاربر 7755077
۱۴۰۲/۱۰/۰۳

آخرش یک غریبه چیه

۰
Mohammad Bagheri
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۱/۲۴

داستان زیبایی بود.

۱
Saber.tarigolizadeh
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۴/۰۳

خوب بود.

۰
atena
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۹/۰۷

من هم متوجه آخر داستان نشدم که دقیقا چه اتفاقی افتاد ولی درکل داستان خوبی بود

۰
Nazanin
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۰۳/۲۳

از این داستانای هیچی به هیچی خوشم نمیاد

۰