
دانلود و خرید کتاب صوتی کتاب ویران
۴٫۰
(۹)
خواندن نظراتمعرفی کتاب صوتی کتاب ویران
«ابوتراب خسروی» برنده جایزهی مهرگان ادب، برای رمان «اسفار کاتبان»، برنده جایزه بنیاد گلشیری برای رمان «رود راوی» و برندهی جایزهی بهترین مجموعه داستان سالهای ۱۳۸۸-۸۹ برای مجموعه داستان «کتاب ویران» از بنیاد گلشیری است. داستانهای ابوتراب خسروی، با مضامین سورئال و ویژگیهای ادبیات پستمدرن آثاری قابل تاملاند، که میتوان آنها را تحولی در داستاننویسی ادبیات معاصر ایران به شمار آورد.
«کتاب ویران» سومین مجموعه داستان و ششمین اثر از ابوتراب خسروی است، که جایزه بهترین مجموعه داستان بنیاد گلشیری را از آن خود کرد. اثری پست مدرن، که به مفاهیمی مانند عشق، مرگ، زندگی، رویا و اسطوره میپردازد. کتاب ویران مانند دیگر آثار ابوتراب خسروی، مکان و زمان را با زبانی خاص، که رویکردی کهن الگویی دارد، در هم میشکند.
از همان داستان اول متوجه میشویم با مجموعهای معمولی مواجه نیستیم. همان جای داستان «تفریق خاک» که میفهمیم پسری که پدر، ارثش را برای او گذاشته و نصیحتش کرده وجود ندارد!
داستان آخر این مجموعه نیز «ویران» نام دارد. داستانی دربارهی داستان . یک فرا داستان که بسیار استادانه روایت شده است.
فایل صوتی این کتاب با صدای گوینده با تجربه «آرمان سلطان زاده» بسیار شنیدنی است.
باغ ملی![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
کورش اسدی
متغیر منصور (مجموعه داستان)یعقوب یاد علی
آداب دنیایعقوب یاد علی
نسترن های صورتیرضا جولایی
برلینی هاکاوه فولادی نسب
افتاده بودیم در گردنهی حیرانحسین لعل بذری
یحیای زاینده رودکیهان خانجانی
نقش هایی به یاداحمد اخوت
نان و پنیر موزارلاعلی جلائی
مردن به روایت مردادمرجان صادقی
تهران شهر بی آسمانآرمان سلطانزاده
خانه کوچک ماداریوش احمدی
هاویهابوتراب خسروی
چشم سگعالیه عطایی
انجیرهای سرخ مزارمحمدحسین محمدی
فصل نان؛ داستانهای کوتاهعلیاشرف درویشیان
بی باد، بی پارو (مجموعه داستان)فریبا وفی
مردی که گورش گم شدحافظ خیاوی
تقدیم به چند داستان کوتاهمحمدحسن شهسواری
پاییز ۳۲رضا جولایی
زمان
۵ ساعت و ۴۸ دقیقه
حجم
۳۲۰٫۱ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۵ ساعت و ۴۸ دقیقه
حجم
۳۲۰٫۱ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
قیمت:
۱۴۰,۰۰۰
۸۴,۰۰۰۴۰%
تومان
نظرات کاربران
این کتاب بی نظیر بود. متن ادبی و آرایه های ادبی که در برخی داستانها بود، بی نظیر بود. گویندگی جناب سلطان زاده هم بر این زیبایی افزوده و شنیدن کتاب را بسیار دلنشین کرده. حتما دوباره آنرا می شنوم.