
دانلود و خرید کتاب صوتی روزگاران : تاریخ ایران از آغاز تا سقوط سلطنت پهلوی
معرفی کتاب صوتی روزگاران : تاریخ ایران از آغاز تا سقوط سلطنت پهلوی
کتاب صوتی روزگاران تاریخ ایران از آغاز تا سقوط سلطنت پهلوی نام اثری از عبدالحسین زرینکوب نویسنده، ادیب، منتقد و تاریخپژوه ایرانی است. زندهیاد زرینکوب کوشیده اثری جامع به پژوهشگران و علاقهمندان به تاریخ ایران ارائه دهد. با شنیدن این کتاب صوتی آن با سلسلههای حاکم بر ایران از آغاز ورود آریاییها تا پایان حکومت پهلوی آشنا خواهید شد. این کتاب با صدای اکرم پریمون در انتشارات آوانامه منتشر شده است.
دربارهی کتاب صوتی روزگاران (تاریخ ایران از آغاز تا سقوط سلطنت پهلوی)
کتاب صوتی روزگاران (تاریخ ایران از آغاز تا سقوط سلطنت پهلوی) یکی از آثار پرشمار تاریخیِ نویسنده و تاریخپژوه برجسته، عبدالحسین زرینکوب است. زرینکوب ادیب، مترجم و پژوهشگر ایرانی است که در زمینههای مختلفی به تحقیق و تالیف پرداخته است، اما کتابهای تاریخی او در سطح وسیعتری با استقبال مواجه شده است. کتاب روزگاران در سال ۱۳۷۵ توسط انتشارات سخن چاپ شد.
احاطهی زرینکوب بر حوزههای متفاوت دانش و قدرت تحلیل و تعمق او در تاریخ با قلم قدرتمند و ادیبانهاش همساز شده تا اثری متفاوت در باب تاریخ ایران برای جویندگان دانش و علاقهمندان به شناخت تاریخ ایران فراهم آید. او که دستکم، نام کتاب دو قرن سکوتش به گوش همگان آشناست، در این کتاب تاریخ ایران را برای بررسی و مطالعه، به سه فصل تقسیم کرده است. فصل آغازین، آغاز تاریخ ایران است تا مرحلهای که با ورود اسلام تغییری مهم در سرنوشت سرزمین رخ داد. بخش دوم، از ورود اسلام آغاز میشود و پیش میرود تا زمانی که صفویان زمام امور را بهدست گرفتند. بخش پایانی با حکومت صفویه آغاز میشود و با پهلوی پایان میپذیرد. زرینکوب پس از تقسیم تاریخ سرزمین به این سه پاره، رخدادهای تاریخساز هر دوره را برمیشمارد و با نگاه پخته و ذهن باریکبینش تحلیلی خواندنی ارائه میدهد. زرینکوب در بیان نظرات و ایدههای خود از اطاله پرهیزیده و حوصلهی مخاطب عام خود را در نظر گرفته است. کتاب صوتی روزگاران تاریخ ایران از آغاز تا سقوط سلطنت پهلوی با تمام این تفاصیل برای عموم خوانندگان مفید و جذاب است.
امروزه اهمیت تاریخخوانی و درک روشن از کلیت تاریخ هر سرزمین بر کسی پوشیده نیست. سخن از تکرار تاریخ و نقش آن در سرنوشت ملتها، نهتنها از نظرگاه فکری برخی فیلسوفان و تاریخدانان که از زبان مردمان اهل فکر و نظر نیز مکرر شده است؛ از اینرو بسیاری بر تاریخ خواندن تاکید ورزیدهاند. تندباد حوادث در هر دورهای و هر از مدتی از سرزمینهای مختلف عبور میکند، چه اینکه سرزمین ما مهد بلاخیزی است. بسیاری دانشوران و اهل خرد ملتها را بر آن داشتهاند که بهجای درس گرفتن از حوادث و پیش از وقوع آنها، درس خود را از تاریخ بیاموزند. کتابهای شادروان دکتر زرینکوب، میراثی ارزشمند از دانشمندی فاضل و شیرینسخن است که هر خوانندهای برای مطالعهی تاریخ را به ذوق میآورد. کتاب صوتی روزگاران او که با طرحی روشن و تقسیمبندی هوشمندانه، آنگونه که ذکرش رفت، تالیف شده، یکی از نمونههای مفید و مناسب برای عموم خوانندگان و مخاطبان کتاب است تا با تاریخ ایران بیشتر آشنا شوند.
زرینکوب در کتاب صوتی روزگاران، تاریخ ایران از آغاز تا سقوط سلطنت پهلوی با تقسیم عالمانهی تاریخ ایران به سه دوره، آنچه در هر دوره بر ایرانیان گذشته و تقلای آنها برای یافتن، بازشناسی و حفظ هویت خود را توصیف کرده است. این کتاب چراغ راهی برای فهم درست تاریخی از هویت ملی ماست و نیز میتواند آغازی مناسب برای سیر مطالعاتی علاقهمندان به آشنایی با تاریخ ایران باشد. نسخهی صوتی کتاب روزگاران با خوانش اکرم پریمون توسط انتشارات آوانامه منتشر شده است.
شنیدن کتاب صوتی روزگاران تاریخ ایران از آغاز تا سقوط سلطنت پهلوی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
شنیدن کتاب صوتی روزگاران (تاریخ ایران از آغاز تا سقوط سلطنت پهلوی) را به علاقهمندان به آشنایی با تاریخ ایران پیشنهاد میکنیم.
دربارهی عبدالحسین زرینکوب
عبدالحسین زرینکوب نویسنده، مترجم، ادیب، تاریخپژوه و منتقد ادبی شهیر ایرانی است. او در ۲۷ اسفند سال ۱۳۰۱ در بروجرد به دنیا آمد. خانوادهی او اصالتا خوانساری و جدش ملاعلیاکبر خوانساری اصفهانی از روحانیان اصفهان بود. زرینکوب تحصیلات ابتدایی خود را در بروجرد آغاز کرد و تا سال پنجم متوسطه را در زادگاهش گذراند. او برای ادامهی تحصیل به تهران رفت و دیپلم خود را در رشتهی ادبی در سال ۱۳۱۹ گرفت. زرینکوب پس از اخذ دیپلم برای تدریس در دبیرستانهای خرمآباد و برجرد به لرستان بازگشت. او در این سالها اولین کتاب خود «فلسفه، شعر یا تاریخ تطور شعر و شاعری در ایران» را منتشر کرد. زرینکوب در سال ۱۳۲۴ در امتحان ورودی دانشکدهی علوم معقول و منقول دانشکدهی ادبیات رتبهی اول را بهدست آورد و تحصیلاتش را در رشتهی ادبیات فارسی آغاز کرد. او تحصیلاتش را در این رشته تا مقطع دکترا در دانشگاه تهران ادامه داد و در سال ۱۳۳۴ از رسالهاش با عنوان «نقدالشعر، تاریخ و اصول آن» دفاع کرد. او رسالهی دکترایش را زیر نظر بدیعالزمان فروزانفر تالیف کرده بود.
یکی از مهمترین فعالیتهای زرینکوب تدریس در دانشگاههای مختلف داخل و خارج کشور بود. او در سال ۱۳۳۵ با رتبهی دانشیاری در دانشگاه تهران مشغول به تدریس شد و سالها در دانشکدههای ادبیات و الهیات، تاریخ اسلام، تاریخ ادیان، تاریخ تصوف، تاریخ کلام و ادبیات فارسی تدریس کرد. زرینکوب برای مدتی نیز در «دانشسرای عالی تهران» و «دانشکدهی هنرهای دراماتیک» به تدریس پرداخت. تدریس زرینکوب در دانشگاه به ایران محدود نماند. او از سال ۱۳۴۷ تا ۱۳۴۹ بهعنوان استاد مهمان در دانشگاه کالیفرنیا و دانشگاه پرینستون آمریکا تدریس کرد. زرینکوب تدریس در دانشگاه سوربن و آکسفورد و نیز دانشگاههای کشور هند و پاکستان را نیز تجربه کرد.
زرینکوب نویسندهای بسیار خوشذوق و پرکار بود. او نوشتن کتاب را در حوزههای مختلف ادبی و تاریخی آزمود و به یکی از پرطرفدارترین نویسندگان فارسیزبان تبدیل شد. کتابهای تاریخی او همچون «تاریخ ایران بعد از اسلام»، «بامداد اسلام»، «روزگاران تاریخ ایران»، «دو قرن سکوت»، «کارنامهی اسلام» با استقبال چشمگیر مخاطبان فارسیزبان همراه شد. کتابهای تاریخی او البته مورد انتقاد برخی از تاریخنگاران قرار گرفته است. زرینکوب در زمینهی مولویشناسی نیز آثاری ارزشمند مثل «سر نی»، «پلهپله تا ملاقات خدا» و «بحر در کوزه» تالیف کرده است. «ادبیات در محکمهی تاریخ»، «خرابات»، «در قلمرو وجدان»، «پیر گنجه در جستجوی ناکجاآباد»، «شعر بیدروغ، شعر بینقاب»، «با کاروان اندیشه»، «از کوچهی رندان»، «ارزش میراث صوفیه»، «نقد ادبی»، «دیدار با کعبهی جان» و «از چیزهای دیگر» عنوانهای برخی دیگر از کتابهای منتشرشده از زرینکوب است. او پس از انقلاب ، با مرکز دایرهالمعارف اسلامی که توسط سید کاظم موسوی بجنوردی تاسیس شده بود همکاری و بیش از ۶۵۰۰ کتاب و مجله به این مرکز اهدا نمود. زرینکوب در ۲۴ شهریور سال ۱۳۷۸ درگذشت.
زمان
۰
حجم
۰
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۰
حجم
۰
قابلیت انتقال
ندارد