کتاب بر دیوار غار عرفان محمود + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:نشر نون
امتیاز
۴.۰از ۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب بر دیوار غار

عرفان محمود( -۱۳۵۳)، شاعر است. در یکی از سروده‌های این مجموعه شعر به نام «سامسا شو» می‌خوانیم: «به ما چه آدما می‌خوان هی بشینن لاف بزنن ضربدر قرمز روی هر شیشه شفاف بزنن بذار که گوشواره به گوش و حلقه بر ناف بزنن حتی سه‌چار تا بخیه رو لب حرّاف بزنن وای اَگه پیف‌پاف بزنن...! آخ اَگه پیف‌پاف بزنن...! دوپاها زورشون فقط به بند پایان می‌رسه بافتن زنجیرا فقط به فکر انسان می‌رسه حالا که پروانگیشون داره به پایان می‌رسه مبادا آسیبی به کرمای خیالباف بزنن وای اَگه پیف‌پاف بزنن...! آخ اَگه پیف‌پاف بزنن...!»

۱۴۰۴/۰۷/۱۵

خیلی اشعار نویی داشتند جسارتشون مجذوبم کرد حیف که زودتر نشناختمشون.

بریده‌هایی از کتاب

دیشب که ظرف بلور ‫از دست‌های ناشی ِ من افتاد ‫و روح شفّافش، بر سنگفرش خانه پاشید ‫یاد دست‌های ناشیِ تو افتادم ‫و دلم به حالِ دلم سوخت. ‫
سِـرِشک سَبــز
به این پرنده پربسته آب و دان می‌داد زنی که بال و پرش بوی آسمان می‌داد و روی گونه او جای اشک چشمانش مسیر شاعریم را به من نشان می‌داد چه خوب می‌شد اگر باز شعر می‌خواندم و او دوباره صمیمانه سر تکان می‌داد من و شقایق و مجنون چقدر حیرانیم همیشه خنده او عشق یادمان می‌داد و آخرین خبر از چشم‌های او این است: زنی اسیر قفس بود و داشت جان می‌داد
اسماء
من با نیامدن به زمین کم نمی‌شدم ‫شیطان نشد اسیر تو، من هم نمی‌شدم ‫از داستان دلکش حوّای بُلهوَس ‫تا مطمئن نمی‌شدم آدم نمی‌شدم ‫
با ناز آمدی و نمازم شکست، باز ‫باور نداشتم که خدایم شکستنی‌ست
دین در سده نو
عبدالحسین فخاری
چگونه این کسب و کار را ساختم!
گای راز
معاهده منشور انرژی از دریچه حقوق بین الملل سرمایه گذاری
محمد عاکفی قاضیانی
حکایت های مدیریتی پندآموز
محبوبه عابدی سماکوش
علمای جبل عامل و نقش و تاثیر آنان در نشر و استحکام آیین تشیع در ایران عصر صفوی و دستاوردهای آنان
امین نادری رمضان آباد
داستان‌های پارسی