کتاب معجزه
معرفی کتاب معجزه
کتاب معجزه نوشتهٔ روندا برن و ترجمهٔ مسیحا برزگر است. نشر ذهن آویز این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر، ما را برای تجربهٔ دوبارهٔ جادوی زندگی آماده میکند. آیا آمادهٔ آن هستید که از شگفتی و حیرتِ کودکانه سرشار شوید؟ پس خود را برای جادویی بزرگ آماده کنید.
درباره کتاب معجزه
کتاب معجزه، ۲۸ تمرین دارد که طراحی شدهاند تا خوانندهٔ کتاب، شیوهٔ استفاده از قدرت جادویی سپاس و امتنان را یاد بگیرد و به آرزوهایش برسد؛ مسائل خود را حل کند و تحولی در موقعیت و وضعیت زندگی خویش به وجود آورد.
مخاطب کتاب حاضر، لازم است تمرینهای مربوط به ۲۸ روز را به دقت انجام دهد تا از سپاس و امتنان لبریز شود؛ تنها در این صورت است که زندگی تحولی پایدار خواهد یافت.
تمرینها به گونهای طراحی شدهاند که ظرف ۲۸ روز به پایان برسند.
۱۲ تمرین نخست، قدرت جادویی سپاس و امتنان را در مورد آنچه اکنون داریم و آنچه در گذشته به دست آوردهایم به کار میبرد.
۱۰ تمرین بعدی، قدرتِ جادویی سپاس و امتنان را به کار میگیرد تا ما به آرزوها و رؤیاهایمان برسیم.
۶ تمرین نهایی، ما را به ساحتی کاملاً تازه میبرد.
صرفنظر از اینکه در کدامین روز هفته هستیم، تمرینها به گونهای طراحی شدهاند که میتوانیم آنها را انجام بدهیم.
خواندن کتاب معجزه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران خودیاری و تغییر پیشنهاد میکنیم.
بخشهایی از کتاب معجزه
«فرض کن تو تنها آدم روی زمین هستی؛ آنگاه تمایلی به انجام هیچ کاری نخواهی داشت. خلق یک تابلوی نقاشی، اگر مخاطبی نداشته باشد، چه ارزشی دارد؟ خلق یک اثر موسیقایی، اگر کسی نباشد آن را بشنود، چه فایدهای دارد؟ اختراع چه ارزشی دارد، اگر کسی نباشد از آن استفاده کند؟ اگر جز تو کسی روی زمین نباشد، دیگر تمایلی نخواهی داشت از جایی به جایی دیگر بروی، زیرا همهجا برایت یکسان خواهد بود. اگر جز تو کسی روی زمین نباشد، زندگی تو از لذت و شادمانی تهی خواهد بود.
تماس و ارتباط تو با دیگران است که به زندگی تو شور، معنا، و هدف میبخشد. به همین دلیل، روابط تو با دیگران بیشترین تأثیر را بر زندگی تو دارد. برای آن که به زندگی مطلوب و رؤیایی خویش برسی، لازم است بدانی که روابط تو چگونه بر زندگی تو اثر میگذارد، و چگونه آنها مجرایی میشوند برای جریان عظیم و تحولآفرینِ سپاس و امتنان.
علم، اکنون، بصیرتِ عارفان و فرزانگانِ گذشته را تأیید میکند. علم نشان میدهد آنهایی که شکرگزار بودهاند بهتر توانستهاند با دیگران رابطه برقرار کنند، با دوستان و خانوادهی خود صمیمی باشند، و در میان جمع بدرخشند. اما نتیجهی جالبتر پژوهشهای علمی آن بوده است که در ازای هر شِکوه و شکایتی از دیگران، چه در ذهن چه بر زبان، باید ده موهبت وجود داشته باشد که رابطه با دیگران را بهبود ببخشد. کمتر از ده موهبت، در ازای هر شِکوه و شکایت، موجب از بین رفتن رابطه میشود، و اگر آن رابطه، رابطهی زناشویی باشد، کار به جدایی میکشد.
سپاس و امتنان باعث شکوفایی رابطه میشود. هنگامی که شکر و سپاس و امتنان خود را نسبت به یک رابطه افزایش میدهی، به طرزی جادویی، وفور نعمت و موهبت و چیزهای خوب را در رابطهی خویش مشاهده خواهی کرد. شکر و سپاس و امتنان در روابط، نه تنها روابط تو را متحول میکند، بلکه خود تو را نیز استحاله میبخشد. صرفنظر از اینکه اکنون چه حال و هوایی داری، سپاس و امتنان تو را شکیباتر، فهیمتر، مهربانتر و دلسوزتر میکند، تا جایی که تمامی خودخواهیهایت محو خواهد شد. در ضمن، دیگر زودرنج نخواهی بود. زیرا هنگامی که در دیگری چیزی میبینی که لایق سپاسگزاریست، دیگر نمیخواهی او جز آنی باشد که هست؛ او را همینطور که هست دوست خواهی داشت. دیگر سرزنش نخواهی کرد، گله نخواهی کرد، محکوم نخواهی کرد، زیرا چنان غرق سپاس و امتنان نسبت به رگههای باریک خوبی و زیبایی در دیگران هستی که متوجه بدیهایش نمیشوی. درواقع، در دیگران، دیگر حتی نمیبینی آن چیزهایی را که روزی تو را آزردهخاطر میکردند.»
کتاب خیلی خوبیه به آدم کمک میکنه تا روحیه ی بهتری داشته باشه خلاصه این کتاب اینکه یه سری کارهاس که باید توی ۲۸ روز انجام بدی و براساس قانون جذبه اصلا سخت نیس من از اون موقع که این
ترجمه ی کتاب به زیبایی مطلب را در جای جای کتاب رسونده...اتفاق زیبایی که در حین مطالعه کتاب رخ میده اینه که احساست عالی میشه و مدارت، روحیت، ذهنت اوج میگیره... به زندگی با دید مثبت می نگری و علاقت
سلام ممنونم ازتموم کسانی که برای ترجمه این کتاب تلاش کردن این کتاب فوقالعاده زیبا وروح بخشه من تموم نوشته هاشو با یقین وباور کامل مطالعه کردم وبارضایت کامل بگم که بهترین کتابی بود که میخوندم. البته این کتاب به همراه کتاب قهرمان معرفی یکی
خدای من، سپاسگزارم راندا برن، سپاسگزارم طاغچه،سپاسگزارم مترجم عزیز، سپاسگزارم خداوند، تمام زندگیم پر از اعجاز شده، من سالها خودم رو سرزنش میکردم و دیگران را مقصر زندگی ام میدانستم اما حالا متوجه شدم که هر اتفاقی که برام افتاده خواست
کاربران گرامی کتابکده:عرض ادب. راجع به معجزه یه اعتقادی هست: اینکه معجزات توسط افراد استثنایی و در موارد خاص صورت نمی گیرد.در وجود همه شما نیروی درونی برای خلق معجزه وجود دارد.آن قدرتی که جهان را با همه عظمتش آفریده،در ما هم
"کتاب فوق العادهای بود" جمله بالا نظری بود که دو سال پیش، بعد از خواندن این کتاب نوشته بودم. اما در این دو سال با شروع یادگیری روشمندی علمی و تفکر نقادانه (Critical Thinking) به این پی بردم که ابن کتاب چیزی
این کتاب بی نظیر و یه کتاب مقدس علم گنج است و کلید آن عمل است
عالی هست حتما بخونید.
از وقتی خوندن این کتاب رو شروع کردم، زندگی ام داره کلا تغییر می کنه... دریچه هایی جدید به روم باز شده... دارم اساسا تغییر می کنم... خیلی سریع تر رشد می کنم و دیدگاهم نسبت به خدا بهتر شده...انگیزه
عااالیههه این کتاب، شادیو دوباره به زندگیم برگردوند البته من یه ترجمه ی دیگه شو خونده بودم 👌👌