کتاب بازی بی پایان (خلاصه کتاب)
معرفی کتاب بازی بی پایان (خلاصه کتاب)
کتاب بازی بی پایان نوشته سایمون سینک است که با ترجمه فاطمه فراهانی منتشر شده است. این کتاب یکی از میکروکتابهای نشر سبکتو است که میتوانید خلاصه کتاب کاربردی بازی بی پایان را بخوانید.
درباره کتاب بازی بی پایان
میکروکتاب بازی بیپایان راهنمایی کاربردی برای بهتر و موفق عمل کردن در کار و زندگی است. سایمون سینک در این میکروکتاب زندگی و موفقیت را مانند بازی بیپایان میبیند و راهکارهایی برای بردن در این بازی و تغییر روش فکر و کار کردن ارائه میدهد. او به شما میگوید که طرز فکر محدود چطور زندگی شما را محدود کرده و باعث شده از خواستهها و اهداف خود دور شوید. اگر شما هم میخواهید از این شرایط خارج شوید و کسبوکار و زندگیتان را به شکل دلخواه پیش ببرید، این میکروکتاب برای شماست. باید وارد بازی نامحدود شویم، چون زندگی یک بازی بیپایان است.
سایمون سینک نویسنده، سخنران برتر انگیزشی و مشاور سازمانی است. تحصیلات او در زمینه حقوق است، اما کار خود را با فعالیت در یک آژانس تبلیغاتی آغاز کرد. او نویسنده کتابهایی از جمله «با یک چرا شروع کنید»، «رهبران آخر از همه غذا میخورند»، «با هم بهتر است» و «چرایی خودت را پیدا کن» است که توانسته به عنوان نویسنده برتر نیویورک تایمز هم شناخته شود.
خواندن کتاب بازی بی پایان را به چه کسانی را پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به یک زندگی موفق پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب بازی بی پایان
در طول تاریخ بشر توانستیم نتیجه تفکر بینهایت را درک کنیم. ظهور پیشرفتهای علمی و پزشکی، ظهور جوامع بزرگ و تاثیرگذار، اکتشافات فضایی و هزاران نمونه دیگر تنها به این علت رخ دادند که افراد زیادی حول یک دلیل مشترک و هدف آرمانی دور هم جمع شده بودند. البته برای این اهداف، نقطه پایانی مشخص نکرده بودند.
البته به عنوان گونه بشر، خیلی سخت است که بخواهیم براساس یک دید بلندمدت عمل کنیم. همیشه میخواهیم خیلی سریع به جواب پرسشهایمان برسیم و راهحلهای آسانی برای مشکلات پیدا کنیم. اگر هم پیشرفتهای سریع را اولویت قرار میدهیم به این دلیل است که عمیقا جاهطلب هستیم. در واقع میخواهیم دنیا را در چارچوب مشخصی از برندهها و بازندهها ببینیم.
البته این پیشفرض همیشه درست عمل نمیکند و نتایج خوبی هم به همراه نخواهد داشت. اگر نگرش ما تنها براساس برد و باخت یا موفقیتها و شکستها باشد، نتایج بسیار خطرناکی به همراه خواهند داشت. اخراج سالیانه کارکنان، محیطهای کاری پُراسترس، دست بالا گرفتن سهامداران و بیاهمیت جلوه دادن کارمندان شرکت، تلاشهای غیراخلاقی و پاداش دادن به کارمندان نادرست و سمی، همگی نتایج ترسناک چنین نگرشی است. البته وقتی هم که بخواهیم چنین چیزهایی را تغییر دهیم، با واکنش تند روسا و رهبران شرکتهای بزرگ روبهرو میشویم. به این ترتیب همه ما از محیطی که در آن کار و زندگی میکنیم ناراضی خواهیم بود و این موج نارضایتی و عدم احساس امنیت شغلی هر روز بیشتر میشود.
این سیستم کاری که همه درگیر آن هستیم و هر روز برای برقراری تعادل بین کار و زندگی برایش تلاش میکنیم، توسط گروهی اقلیت ساخته شده است. پس ما میتوانیم و این فرصت را داریم که واقعیتی متفاوت خلق کنیم که باعث شود هر روز با انگیزه از خواب بیدار شویم.