کتاب راهنمای خل بازی های مکس و مالی؛ چگونه جلوی حمله وایکینگ ها را بگیریم؟
معرفی کتاب راهنمای خل بازی های مکس و مالی؛ چگونه جلوی حمله وایکینگ ها را بگیریم؟
کتاب راهنمای خل بازی های مکس و مالی؛ چگونه جلوی حمله وایکینگ ها را بگیریم؟ داستانی از دومینیک بارکر با ترجمه مسعود ملکیاری است. این داستان که از مجموعه راهنمای خل بازی های مکس و مالی انتخاب شده است، درباره دردسرهایی است که همیشه سر راه این دو نفر سبز میشود.
انتشارات پرتقال با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب راهنمای خل بازی های مکس و مالی؛ چگونه جلوی حمله وایکینگ ها را بگیریم؟
مکس و مالی خواهر و برادر دوقلوی داستان هستند. آنها همیشه توی دردسر می افتند؛ البته بهتر است بگوییم بعضی اوقات هم دردسر درست میکنند. بهرحال، همیشه با راهحلهای بامزه و ابداعی خودشان موفق میشوند که از مخمصه فرار کنند. آنها قرار است در این قسمت به شما نشان دهند که چطور رد وايكينگها را بزنيد، حتی اگر لباس مبدل پوشيده باشند، چطور یک وايكينگ را تعقيب كنيد، حتی اگر سوار موتورسيكلت شده باشد و چطور خيلی اتفاقی و همزمان با بقیه كارها، جلوی حملهی وايكينگها در زندگی واقعی را بگيريم.
کتاب راهنمای خل بازی های مکس و مالی؛ چگونه جلوی حمله وایکینگ ها را بگیریم؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این داستان برای تمام کودکان جذاب و خواندنی است.
اینقدر خوب بود که سه جلدشو تو یه روز تموم کردم💜💜💜💜💜💙💙💙💙💛💛💛✋✋✋😉😉😉