کتاب دنیای آدم نباتی ها؛ مادر آدم نباتی
معرفی کتاب دنیای آدم نباتی ها؛ مادر آدم نباتی
کتاب مادر آدم نباتی یکی از جلدهای مجموعه جذاب دنیای آدم نباتیها نوشته ضحی کاظمی برای نوجوانان دوستدار داستانهای فانتزی است.
درباره مجموعه دنیای آدم نباتی ها
دنیا حسابی تغییر کرده است و هیچ چیز به آن شکلی که ما میشناسیم نیست. در دنیا خبری از حیوانات و گیاهان وجود ندارد و فقط انسانهای باقی ماندهاند. آنها هم به دو دسته تیپ الف و تیپ ی تقسیم شدهاند؛ آدمهای تیپ الف کار میکنند و آدمهای تیپ ی یا همان آدم نباتی ها، فقط میخورند و میخوابند و بازی میکنند. عجب دنیای جذابی! چه کسی هست که دوست ندارد به آنجا برود؟
این فکری بود که از ذهن تارا، راما و پاشای تیپ الفی گذشت. آنها تصمیم میگیرند برای رسیدن به رویایشان، به شهر آدم نباتی ها فرار کنند. در شهر شگفتانگیز آدم نباتی ها چه ماجراهایی در انتظار آنهاست؟
همراه آنها در جلدهای این مجموعه ماجراهای هیجان انگیز، لذتبخش و پرخطر زیادی را تجربه خواهید کرد.
خواندن مجموعه دنیای آدم نباتی ها را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم
نوجوانان علاقهمند به داستانهای هیجانانگیز و تخیلی را به خواندن این مجموعه دعوت میکنیم.
درباره ضحی کاظمی
ضحی کاظمی در سال ۱۳۶۱، در تهران، متولد شد. او دوران دبستان خود را در تهران و راهنمایی و دبیرستان را در لندن گذرانده است. تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته مهندسی مواد (دانشگاه علم و صنعت ایران) آغاز کرد. سپس در رشته زبان و ادبیات انگلیسی تا مقطع کارشناسی ارشد ادامه داده است. او همکاریاش را با نشریاتی مانند داستان همشهری و چوک با کار ترجمه آغاز کرد و از سال ۸۷ به صورت حرفهای کار داستاننویسی را آغاز کرد.
اولین رمان ضحی کاظمی «آغاز فصل سرد» نام داشت که در سال ۹۱ از سوی نشر افراز روانه بازار شد. این رمان نامزد نهایی جایزه واو (رمان متفاوت سال) شد. کتاب دیگر او، سال درخت با ترجمهی کارولین کراسکری در سال ۹۵ در انگلستان منتشر شد. ضحی کاظمی همچنین داستانهای علمی تخیلی و فانتزی بسیاری برای کودکان و نوجوانان نوشته است که مجموعه آدم نباتی ها از آن جمله است. او در حال حاضر دبیر و عضو هیئت مدیره انجمن صنفی داستاننویسان تهران است
او مجموعه علمی-تخیلی دنیای آدمنباتیها را برای نوجوانان و به عشق دختر کتابدوستش آوین و نوجوانان کتابخوان ایرانی نوشته است.
محشره خیلی خیلی عالیه ولی هر کسی خواست این کتاب را بخونه اول باید قسمت یک را بخون بعد این و بعد قسمت سوم من این کتاب را از کتابخونه محله گرفتم و خیلی دوس داشتم ای کاش اینجا رایگان
این ها ۳ دوست هستن که باهم دوست هستن و این سه مجموعه به زبان یک نفر از آنها حرف می زند مثلا قسمت اول از زبان تارا قسمت دوم از زبان راما و قسمت آخر از زمان پاشا
عالیییی بود 👌🏻🎸
سلام، واقعا کتاب عالی هستش حتما اگر از کتاب های ماجراجویی و پر از داستان های قشنگ دوست دارید بخونیدش ،قیمت واقعا عالی و ارزون هست نسبت به کتاب . بهتون پیشنهاد می کنم .:)
عالیه من نسخه چاپیشو از کتابخونه گرفتم و الان ۹ فصل اولو خوندم و خیلی خوشم اومده 👏👏👌 حتما بخونیدش 👌 ولی رایگان کنید بهتر میشد😶مخصوصا ۳رو🙃
خیلی خیلی قشنگ بود
چه ایده ی جالب و باحالی نویسنده برای کتاب داشت💙💅
ما جرای مادر آدم نباتی ازآنجا آغاز می شود که راما و پاشا به شهر آدم نباتی ها سفر می کنند و آنجا پانی و مونی را می بینند که بچه اشان به دنیا آمده. اما بچه آنها هم مثل
من نسخه ی چاپیشو خوندم عالی بود بیشنهاد میکنم بخونیدش
مجموعه ی خیلییی قشنگیه مخصوصا من این کتاب و کتاب سوم رو از جلد اول بیشتر دوست داشتم... ولی قبلش برید سراغ داستان سفیر شهر آدم نباتی ، تا بهتر لذت ببرین. عاشق مجموعه میشین ... مطمئنم .