کتاب مدیریت پوشش خبری بحران در رسانه های حرفه ای
معرفی کتاب مدیریت پوشش خبری بحران در رسانه های حرفه ای
کتاب مدیریت پوشش خبری بحران در رسانه های حرفه ای نوشته اکبر نصراللهی یکی از کتابهای تخصصی حوزه ارتباطات و رسانه انتشارات همشهری است.
انتشارات مؤسسه همشهری در جهت ارتقا سطح فرهنگی و آگاهیهای جامعه، از سال ۱۳۷۳ به فعالیت حرفهای در بازار نشر پرداخته است. این مرکز با بهرهگیری از توانمندیها و امکانات مؤسسه همشهری، به عنوان یکی از بزرگترین مؤسسههای فرهنگی ـ مطبوعاتی ایران، فعالیت خود را آغاز کرده است. این انتشارات در زمینه چاپ و نشر کتابهای برگرفته از مجموعه نشریات مؤسسه، کتابهای حوزه علوم ارتباطات و کتابهای حوزه شهر و شهرنشینی و همچنین کتابهای تخصصی حوزه ارتباطات و رسانه و سایر حوزههای علوم انسانی فعالیت میکند.
درباره کتاب مدیریت پوشش خبری بحران در رسانه های حرفه ای
کتاب مدیریت پوشش خبری بحران در رسانه های حرفه ای شامل برنامهریزی و مدیریت رسانه (برنامهریزی، تصمیمگیری، رهبری و نظارت) در شرایط عادی بهویژه در مواقع غیر عادی و کاملا بحرانی است. شرایطی که چندان پیشبینیپذیر نیست تا بتوان خوراک رسانهای را آن گونه که با ذهنیات مدیران و سیاستگذاران رسانه منطبق باشد، برای مخاطبان اخبار انتشار داد.
کتاب حاضر حاصل پژوهش علمی و تجربی نویسندهای است که نزدیک به سه دهه در این عرصه حضوری فعال داشته و با رهیافتی تلفیقی، مدل جدیدی از مدیریت بحران در رسانهها و پیشنهادها و راهکارهای اجرایی برای ادارة آن در رسانههای خبری ارائه داده است.
خواندن کتاب مدیریت پوشش خبری بحران در رسانه های حرفه ای را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به مباحث رسانه و علوم ارتباطات و دانشجویان و پژوهشگران این رشته.
بخشی از کتاب مدیریت پوشش خبری بحران در رسانه های حرفه ای
ایران یکی از کشورهایی است که همواره در معرض بحرانهای مختلف سياسی، اقتصادی و اجتماعی قرارداشته است. هرجاکه بحران وجود دارد به ابزار مدیریت آن یعنی رسانه نيز نياز است. رسانهها به دليل توانایی درجهتدهی به افکار عمومی، در مراحل مختلف بحران نقش اساسی ایفا میکنند.نقش دوگانه رسانههادر بحران زایی و بحرانزدایی، برجستهسازی وکوچکنمایی، اميدزایی واميدزدایی و غيره دستکم بر صاحبنظران این عرصه پوشيده نيست. اما به نظر میرسد در کشور ما، تاکنون از ابزار رسانه و ظرفيت استثنایی آن برای مدیریت آنها به خوبی استفاده نشده است.
عوامل بسياری در این ماجرا دخيلاند؛ ميزان حرفهایگرایی، نوع نظام رسانهای حاکم، پایگاه ایدئولوژیکی، ميزان استقلال یا وابستگی به حاکميت، سابقه بحران، نوع عملکرد رقبا و غيره از جمله عواملی هستندکه کارکردهای متفاوت رسانه را در بحرانها موجب میشوند. این کارکردها میتوانند از تقویت همبستگی و وفاق ملی، جلب کمکهای مردمی و مشارکت درحل بحران، تقليل بحران با کارکردهای آموزشی، فرهنگی و سياسی پيشگيرانه، توجيه و پذیرش بحران، انکار بحران و غيره یا تشدید بحران برای نيل به اهداف سياسی، اجتماعی و اقتصادی و غيره باشد.
همچنين نوع رویکرد، استراتژی و جهتگيری رسانه نيز بر کارکرد رسانه در بحرانها تأثير میگذارند. به عبارت دیگر ميزان اعتقاد و ایمان به هریک از رویکردها و استراتژی، نوع حرکت و جهتگيری رسانهها را در بحران تعيين میکند و بیتردید توليد و انتشار اخبار در شرایط بحرانی از نوع نگاه دستاندرکاران رسانه و راهبردها و رویکردهایشان تأثير میپذیرد.
حجم
۴٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۳۵۲ صفحه
حجم
۴٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۳۵۲ صفحه