کتاب داستان نویس این کتاب شما هستید!
۶۴۲ ایده برای داستاننویسی
معرفی کتاب داستان نویس این کتاب شما هستید!
کتاب داستان نویس این کتاب شما هستید! نوشته محفل نویسندگان سانفرانسیسکو که با ترجمه امیرحسین میرزائیان منتشر شده است ۶۴۲ ایده برای داستاننویسی دارد. اگر نوشتن را تازه شروع کردهاید این کتاب یک راهنمای خوب برای شما است که نوشتن را تمرین کنید.
درباره کتاب داستان نویس این کتاب شما هستید!
نویسندگان کتاب داستان نویس این کتاب شما هستید! در مقدمه کتاب میگویند: ما اعضای محفل نویسندگان سان فرانسیسکو که محل کار مشترک انجمنی با بیش از ۱۰۰ نویسنده است و البته همانطور که از اسمش معلوم است در سان فرانسیسکو قرار دارد، با افتخار آخرین جلد از مجموعه کتابهای ۶۴۲ ایده را تقدیم شما میکنیم.
انجمن نویسندگان سانفرانسیسکو در این جلد از مجموعه، کار بدیعتر و تخصصیتری عرضه کردهاند. ایدههای این کتاب تنها برای تمرین ساده نیستمد، هرکدام آنقدر هوشمندانه انتخاب شدهاند که پیامی پنهان پشت خود دارند. این کتاب میتواند برای شما هم تمرین باشد هم کمک کند داستانهای بهتری بنویسید.
خواندن کتاب داستان نویس این کتاب شما هستید! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به داستاننویسی پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب داستان نویس این کتاب شما هستید! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | داستان نویس این کتاب شما هستید! |
| عنوان دیگر: | ۶۴۲ ایده برای داستاننویسی |