کتاب راز
معرفی کتاب راز
کتاب راز نوشته راندا برن و ترجمه نفیسه معتکف، یکی از مشهورترین و پرفروشترین کتابهای قرن اخیر است. راندا برن در این کتاب از رازی صحبت کرده است که میتواند زندگی شما را تغییر دهد و هر چیزی را که میخواهید به شما هدیه کند.
این کتاب به ۴۴ زبان ترجمه شده و ۲۱ میلیون نسخه فروش داشته است.
درباره کتاب راز
راندا برن در کتاب راز از زندگی بیست و چهار معلم شگفتانگیز راز صحبت میکند. آنها از رازی میگویندکه به کمک این راز توانستهاند زندگیشان را تغییر دهند. آنان معتقدند که تمام کائنات بهم پیوسته هستند و افکار ما این قدرت را دارند که زندگی مان را متحول کنند. ما با کمک افکارمان میتوانیم بر کائنات تاثیر بگذاریم و تمام آنچه را که میخواهیم به دست بیاوریم اما این کار یک شرط دارد و آن این است که ما مثبت اندیش باشیم.
راندا برن در این کتاب مثبت اندیشی را به ما میآموزد و کمکمان میکند تا به تمام خواستهها، اهداف و آنچه که لیاقتش را داریم، برسیم.
میتوان کتاب راز را نسخه مکتوب فیلم راز دانست که در سال ۲۰۰۶ ساخته شد و مورد توجه چهرههای رسانهای مشهور از جمله اپرا وینفری الن دیجنرس و لری کینگ قرار گرفت.
کتاب راز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن کتاب راز را به تمام کسانی که دوست دارند زندگیشان را تغییر دهند و به خواستههایشان برسند، پیشنهاد میکنیم.
درباره راندا برن
راندا برن نویسنده معروف و تهیهکننده ۲۶ اوت ۱۹۴۵ در ملبورن متولد شد. او را در دنیا به دلیل نوشتن کتاب راز و کتابهایی که بعد از آن و در ادامه راز منتشر کرد میشناسند. مجله تایم در سال ۲۰۰۷ راندا برن را به عنوان تاثیرگذارترین فرد دنیا معرفی کرد. علاوه بر این، زمانی که اپرا وینفری، از او دعوت کرد تا به برنامه مشهورش بیاید، میزان شهرت او چند برابر شد.
این کتاب حتی از بابت دینی اسلام هم ثابت شده هست خط به خط این کتاب من به یاد احادیث مختلف میندازه مخصوصا حدیث امام علی (ع) می فرماید: مراقب افکارتان باشید که گفتارتان میشود مراقب گفتارتان باشید که اعمالتان
عالی
عالیه
عالی ترجمه هم عالی
عالیه من تا الان به صدمین هدفم هم رسیدم
این کتاب عالیه عالی
دوستان این قانون جذب اصلا درست نیست.قانون جذب شما را از واقعیت دور نگه میدارد.صحبت های دکتر هلاکویی در مورد قانون جذب را گوش کنید بعد متوجه ماجرا می شوید.خیلی از افراد که در این کتاب هستند حتی در جامعه
دوستان عزیز، به هیچ وجه کتابهایی نظیر راز و ۴ اثر فلورانس که شما رو از حقیقت و واقع گرایی دور و به سمت خرافات راهنمایی میکنه پیشنهاد نمیدم.