معرفی و دانلود کتاب زرتشت، کورش و حقوق بشر pdf + خلاصه رایگان

۴.۶(از ۱۱ امتیاز)
مسعود متواضع

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب زرتشت، کورش و حقوق بشر

کتاب زرتشت، کورش و حقوق بشر نوشته مسعود متواضع است. این کتاب به تاریخ پربار ایران در دوران زرتشت و کوروش و پس از آن پادشاهان هخامنشی در دوران ساخت تخت جمشید می‌پردازد.

درباره کتاب زرتشت، کورش و حقوق بشر

زرتُشت، زردشت، زردهشت یا زراتُشت نام پیامبر ایرانی و بنیانگزار دین زرتشتی یا مزدیسنا و سرآینده گاثاها کهن‌ترین بخش اوستا است. زرتشت برای اینکه انسان‌ها بتوانند در یکدیگر روشنایی و مهر ایجاد کنند، به‌خوبی به واژه راستی پی برده بود. در نقطه مقابل راستی کلمه دروغ است که باعث تخریب و منفی انگاری در آدمی می‌شود. او پی برده بود که چه قدرت شگفت انگیزی در کلمه راستی نهفته است و تأثیر آن را در پیشرفت یک جامعه به خوبی دانسته بود. زرتشت نیز از فرهنگ مهر ایرانی سرچشمه داشت. مهر که کلمه عربی آن عشق است در ارتباط به کلمه راستی به اوج خود می‌رسد.

کتاب زرتشت، کورش و حقوق بشر سعی دارد این پیامبر و کورش و پس از آن تاریخ آغاز حکومت هخامنشیان را بررسی کند.

خواندن کتاب زرتشت، کورش و حقوق بشر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به تاریخ کهن ایران پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب زرتشت، کورش و حقوق بشر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:زرتشت، کورش و حقوق بشر
تعداد صفحه‌ها:۱۱۴ صفحه
قیمت کتاب:۲۷۳۶۰ تومان

محسن احمدی
۱۴۰۲/۱۲/۰۴

بخواند و به دیگران برای زنده نگه داشتن فرهنگ و تمدنتان پیشنهاد دهید.

۱۴۰۲/۰۹/۲۵

خیلی عالی و پر صلابت

ویکتور‌~هوگو~هستم
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۰۲/۱۴

به دلیل مطالب بدون منبع و خلاف واقع بسیاری که در این کتاب هست بیشتر شبیه ی جوک بود تا کتاب تاریخی