کتاب چگونه فرزندان خود را با اعتماد به نفس تربیت کنیم؟ مریم سلیقه + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب چگونه فرزندان خود را با اعتماد به نفس تربیت کنیم؟

کتاب چگونه فرزندان خود را با اعتماد به نفس تربیت کنیم؟

معرفی کتاب چگونه فرزندان خود را با اعتماد به نفس تربیت کنیم؟

چگونه فرزندان خود را با اعتماد به نفس تربیت کنیم؟ اثری از مریم سلیقه در زمینه روان‌شناسی و تربیت کودکان است.

همه والدین دوست دارند فرزندانشان را با اعتمادبه نفس تربیت کنند. آینده کودکان امروز در گروه تربیت صحیح والدین است. عدم اعتمادبه نفس در کودکی، در آینده برای انسان‌ها مشکلات بزرگ و گاهی لاینحل ایجاد خواهد کرد و موفقیت آنها را در زندگی و کار و حضورشان در اجتماع را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

مریم سلیقه در این کتاب توصیه‌هایی کاربردی و ارزشمند به والدین دارد تا با کمک آنها بتوانند حس اعتمادبه نفس را از کودکی در فرزندانشان تقویت کنند و با آموختن مهارت‌هایی همچون خوداگاهی، مثبت‌گرایی و دوری از ترس و دلهره و خجالت‌زدگی به آنها، کودکان خود را برای رسیدن به آینده‌ای درخشان و پر از موفقیت آماده سازند.

خواندن کتاب چگونه فرزندان خود را با اعتماد به نفس تربیت کنیم؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

همه والدین مخاطبان این کتاب آموزنده هستند.

مدیریت رفتاری تشویق و تنبیه از دیدگاه آیات قرآن کریم
الهام خودکار
چگونه با نوجوانم صحبت کنم که گوش کند و چگونه گوش کنم که نوجوانم صحبت کند
ادل فی‌بر
کلیدهای پرورش مهارت دوست‌یابی در کودکان و نوجوانان (۲۴ مشکل اصلی دوستی و راه‌ حل‌های آن)
میشل بربا
رهبری و یادگیری معلمان
آن لیبرمن
بهداشت و ایمنی در مدارس
عبدالله درگاهی
ماجراهای هنک؛ مواظب سالاد پرنده باشید (جلد هشتم)
هنری وینکلر
ساده ترین راه نوشتن اقدام پژوهی