کتاب الفبای خوراکی ها برای زندگی بهتر!
معرفی کتاب الفبای خوراکی ها برای زندگی بهتر!
کتاب الفبای خوراکیها برای زندگی بهتر نوشته موسی زمان زاده دربان و محمد جولایی تهرانی به ما نکاتی را در مورد مواد غذایی و خوراکیهایی، مضزات و فواید آنها میآموزد.
تأثیر خوردنیها اعم از غذا، میوه، داروهای خاص، داروهای تقویتی و ... نه تنها بر روی شادابی و سلامتی انسان تأثیر دارد، بلکه بر روی ارتباط با انسانهای دیگر نیز بی تاثیر نیست، برای مثال بوی دهان و یا چاقی و خوش اندامی و ... میتواند هم به جذابیتها بیفزاید و هم از جذابیتها بکاهد، برنامهی غذایی مناسب و استفاده از نوع مطلوب داروهای گیاهی و انواع داروهای تقویتی با مشورت پزشک و متخصصین تغذیه سودمند است، نوع تغذیه از کودکی تا پیری در سلامتی و طول عمر هر انسانی مفید است.
آیا به دنبال یافتن راهی برای رسیدن به جسم سالم و با نشاط هستید؟ آیا دوست دارید با گذشت زمان و عبور فصلها، ردپای پیری کمتر روی پوستتان پدیدار شود؟ با ما همراه باشید در کتاب الفبای خوراکی ها برای زندگی بهتر
خواندن کتاب الفبای خوراکی ها برای زندگی بهتر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به کتابهای تغذیه و سلامت.
بخشی از کتاب الفبای خوراکی ها برای زندگی بهتر
یا به دنبال یافتن راهی برای رسیدن به جسم سالم و با نشاط هستید؟ آیا دوست دارید با گذشت زمان و عبور فصلها، ردپای پیری کمتر روی پوستتان پدیدار شود؟ پس در این مطلب با آخرین دانستههای دکتر آز همراه شوید.
از اکسیدانها غافل نشوید.
اولین گام برای داشتن پوستی سالم و شاداب ایجاد تغییر است. شما باید به سمت یک شروع تازه ولی سالم حرکت کنید و نخستین قدم نیز ایجاد تغییر در محتویات داخل یخچال و فریزرتان است، چرا که اساسیترین گام در این باره مصرف غذاهایی است که سرشار از آنتیاکسیدان هستند اما آنتیاکسیدانها کدام مواد و چرا برای جلوگیری و مقابله با پیری موثر هستند؟
در توضیح و پاسخ این سوال یک سیب سالم را به دو نیم کنید و نصف آن را آبلیمو بزنید و نصف دیگر را نزنید. سیبی که آبلیمو زدهاید، تازه و ترد میماند و نصف دیگر کمکم قهوهای میشود و شکلش تغییر میکند؛ یعنی حالتی که به آن تخریب با اکسیژن یا اکسیداسیون میگوییم، رخ میدهد. این اتفاق به صورت کاملا مشابه برای پوست و حتی قلب و چشمهایمان نیز رخ میدهد و تمام بدن ما نیاز واقعی به آنتیاکسیدانها دارد.
حجم
۶۷٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۵۵ صفحه
حجم
۶۷٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۵۵ صفحه